En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

ahmet atakan 22 yaşındaydı. anayasal hakkını kullanırken polisin 5 metre mesafedenhedef gözeterek attığı gaz kapsülüyle başından vurularak öldürüldü. devlettenvepolistenbirkezdahanefretediyorum.
böyleküçükinsanlardannefretediyorum

.
Otobüs yolculuğundan öyle nefret ediyorumki anlatamam..2 saatlik yol bile işkence benim için ama mecburen gidiyoruz işte napalım.bindik yine..arka koltukta 2 velet vardı küçük.zırlayıp durdular yol boyu.telefon kulaklıklarıda tıkaç gibi allahtan.tıkıyorum kulağımı,müziğide açıyorum son ses.zavallı ben :( her otobüse binişimde aynı şey.hep mi çocuk denk gelir ya.artık kendi arabamı istiyoruuummmmm :(
Sakın kıçımın üstüne oturmayayım ben.

'' Hayır '' diyemiyorum insanlara :/
KAç gündür yatıyom

Hasta olmaktan,ateşlenmekten,terlemekten nefret ediyorum.

Keşke hiç hasta olmasak.

Keşke...

:(
insan ayağı
'' Hayata %50 siyah %50 beyaz, %50 biz %50 onlar olarak bakarsan, bütünleşmeden anladığın gri olur ancak. ''

Türkçe dublajlardan, "bunun Türkçesi yok mu" diye dört dönenlerden, dublajsız film izleyemeyenlerden, çok mu zor iki satır okumak ? Filmin içine edip,dublaj yaptık diyorlar.
Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, yurtdışından gelen kadınların, işadamlarıyla yakınlık kurarak hamile kaldıktan sonra hükümeti yıpratmak için şantaj yaptıklarını öne sürdü. TGRTde katıldığı Basın Odası programında ilginç bir iddiayı dile getiren Dilipak, hükümeti yıpratmak için yabancı kadınlar aracılığıyla işadamlarına şantaj yapıldığını söyledi.

ulan insaf be uçkurunuzun hesabını da dış mihraklara bağladınız ya.bu ne acizlik yahu.vala okurken sirden çatladım.
Topuklu ayakkabıyla araba kullanmaya niyetlenen aklımı..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL