En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Grip olmak
cahil cühela,dar görüşlü,kendi bilmez insanlarla aynı ortamda bulunmak zorunda olmak.sanki benle dalga geçebilcek birikimesahipmiş gibi anlamadıkları konular hakkında benle dalga geçmeye çalışmalarıda cabası.bunları dalgaya vuruyoruz işte mecburen napalım.açıklama yapmaya kalksan karşındaseni anlayabilcek kapasitede kişilerin olması gerekir nihayetinde..keşke bu kadarsabırlı bi insan olmasaydım diye düşünüyorum çoğu zaman.bıktımsaçmasalak insanları ve bunların abuksubuk davranışlarınısineye çekmekten ya.
adami kişisel görüşlerinden dolayı yargılayıp sülalesini elden geçiren aptallardan

bir bok bilmediği halde her şeye yorum yapan bileni de hor gören ne biliyorsun bizi aydınlat dediğinde köpek gibi dişini gösteren aptallardan

aptal olduğunu bilen aptallardan

aptal olduğunu anlayamayan aptallardan

burada olan aptallardan

kısacası aptalların tümünden tiksiniyorum midemi bulandırıyor.

O yüzden hiçbir aptal ile ne sözlü ne yazılı na başka şekilde muhatap olmayacağım.
Sütlaçta kıvamı tutturamamaktan. Ne oluyor ya ? Niye tutmuyon lan :((
Siteye yeni eklenen reklamlardan cok sinir bozucu
parasızlık
şifre unutmak :/
Koskoca web sitesini babasının blog'uymuş gibi kullananlardan.. Nefret gerçi ağır olur, ama bu noktada nefret ettiğim şey, o kişinin kendisi değil (tanımam etmem, tanımak da istemem) dağları aşan kibridir..
Bir diziye başladıysanız siz siz olun şu sahneyi bir daha izleyeyim diye sakın youtube açmayın. Öyle spoiler veriyorlarki video ile kıyıda köşede. Yok şu karakterin ölümü yok katilin suçu kabul edişi gibi. 3 tane diziyi pinç ettim bu yüzden.
Bugün,bilmem ne üniversitesinde bilim insanı olduğunu iddia eden bir biyologla muhabbet ettim,kendisi insan dahil tüm canlıların gökten zembille indiğine inanıyor. Vay canına. Mucizeler gerçek midir bilmem ama bu ülkede verilen akademik eğitim mucizeler yaratıyor. Her geçen gün daha da ilerliyoruz mülayim.....
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL