En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Neredeyse bütün filmlerin kıyısından köşesinden dram olarak kategorize edilmesinden ve temel olarak dram kategorisinden nefret ediyorum.
Yobazlardan.
herhangi bir konu açıldığında daha önce birkaç yerde duydukları sanki sadece onların söyledikleri gerçekmiş gibi konuşanlar ;
insanları dış görünüşleriyle yargılayanlardan, ağızlarını şapırdatarak yemek yiyenlerden ve kimseye saygı göstermeden sadece kendi hayatları önemliymiş gibi yaşayan insanlardan çok büyük duygularla nefret etmesem de çevremde olmalarından hoşlanmıyorum .
Şüphe etmekten. Ben mi derdimi duzgun ifade edemedim yoksa karsimdaki mi salaga yatiyor? İkisinin de yaşandigi durumlar var. Bu sebeple daha acik bir dille tekrar konussam mi ya da karsimdakiyle iletisimi sessize mi alsam ikileminden nefret ediyorum.
Belirsizliklerdeenn
Gösterişten.
sürekli yanımda oturan patronun devamlı bana beğendimi demesi (facebooktaki gönderilerini kastediyor)
marksist ülkücülerden, eğitim sisteminden, insanları zorla değiştirmeye çalışanlardan, "barış" için savaş çıkaranlardan, önyargılı insanlardan ve sayamadığım daha birçok şeyden nefret ediyorum.
Faşistlerden, yalaka medyadan, para için geçmişindeki değeri satanlara... Kısacası bu ülkenin % 50 sinden nefret ediyorum.
Ben ki öyle her şeyden şikayet eden tiplerden değilimdir ancak şuan harbiden sinirim bozuldu.Ya güzel arkadaşım yorum yazacaksan o güzel parmaklarınla, Allah aşkına ya da neye inanıyorsan orda eşşek kadar spoiler ibaresi var.Bi kullan şunu be güzel kardeşim.Lak diye önüme çıktı o yorum.Bir de gitmek görmek istediğim bir filmdi.Niye böyle yapıyorsun canım kardeşim,belki unutmuşsundur olabilir,bari şimdi değiştir nolur, başkaları yanmasın.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL