Dizi önermece :)

Tamamdır bi' kenara yazdım, kötü günler için saklayalım :P Sağolasın.
anladım abicim.ama ben sana aklının bi kenarında bulunsun derim:)kötü zamanlar için bire bir:)
Abi 10 bölüm değil 10 dakika dayandım, beynim uyuştu resmen ama dediğin illaki doğrudur :) Geçen gene ekşidizizirvesi'nde baktım 2. sezonundan bi' bölüm verdiler, hani komik espriler falan geçiyordu gene, gülmedim değil ama böyle açıp da 10 ar 20 şer bölüm izlemek çok zor geliyor bana :)

Belli mi olur 2 ay sonra hastası olurum bakarsın :)
alcoholica keşke bi 10 bölüm dayansaydın.dizi asıl ondan sonra balıyor ilk sezon zaten 6 bölüm bende sıkılmıstım onları bitirene kadar.fakat artık izlemeye kıyamıyorum.herkese hitap edecek karakterler mevcut ve hepside ayrı pskopat.deli dolu bişi:)
Birde yine İngiliz yapımı olan Paradox u önerebilirm. Flashforward tarzında bence ondan daha iyi olan birdizi.1. sezonu 6 bölümden oluşmaktadır. Devamı gelir mi bilmiyorum.
Life on Mars ı önerebilirim. İngiliz yapımı polisiye-fantastik keyifle izleyebileceğiniz bir dizi. Amerikan versiyonu da var. İzlemedim ama İngiliz versiyonunun tekrarı olduğu için iyi olduğunu zannetmiyorum.

Diğer yazan arkadaşları desteklemek amacıyla da The It Crowd, Black Books ve Spaced i bende kesinlikle öneriyorum. İzleme listenizde ön sırada yer alması yararınıza olur. =))
sevgilim benden sonra izlemeye başlamıştı Dexter'ı, bir günde bana yetişmişti 2 sezon bitirip =) bence de öyle yabana atılacak bir dizi değil.. illa eğlencelik mi izlemek lazım yahu =D
the office we 30 rock konusunda sana katılıyorum alkolika o diziler direkt amerikan halkının anlayabileceği şeylerle örülü galiba ama dexter konusunda katılmıyorum sonuçta kitapları filan wardı senaryo hep sağlamdır we işte sewiyorum dexter ı 4.sezonun final bölümünün bu satırların müellifi er kişiyi ağlatmışlığı da wardır dexter a bi şans daha wer bence
30 rock da fena sayılmazdı.
Abicim The Office'i ben indirdim aylar önce, ilk sezonunu. Böyle açtık, eski kız arkadaşım var o zamanlar. Böyle sigaraları falan aldık, " aha yeni diziye başlıyoruz " diye ki yani sabah akşam dizi & film izleyebilme potansiyeline sahibiz. Açtık falan, yok arkadaş, 15 dakikasına zor dayandık pilot bölümün. Resmen böyle kalbimize inecek gibi geldi, bir dizi bu kadar yavaş mı olur?

Resmen böyle 15 dakika sonra alt + f4'e sarıldık beraber. Direk sildim tüm bölümlerini. Pilot bölümden anlaşılır mı böyle şeyler diyebilirsiniz ama o kadar yavaş ve sıkıcı geldi ki gerçekten.

İzlediğimiz diziler de HIMYM ve House'tı yani. Ama office'te adama böyle kamerayı tutuyorlar, adam 8 dakika garip garip konuşuyor, filmdeki en akıcı sahne adamın koltuktan kalkıp karşı koltuğa geçmesi falan.

Tabii hayranlarını kızdırmak istemiyorum, izleyecekleri de engellemek istemiyorum, sonuçta o kadar seveni varsa güzel bir yanı olabilir :)

Ayrıca 30 Rock'a da başlamıştım bir iki bölüm geçenlerde, güzeldi hoşuma gitti falan fakat bir türlü açamadım yeni bölümünü, bağlanamadım, giremedim o havaya. Dexter da çok yavaş geldi bana, 1-2 bölüm baktık bakmadık ama zaten uykusuz gezen bir adamım, diziyi izlerken dalıyorum gidiyorum resmen, yarım saat diyaloglar falan :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL