Dizi önermece :)

arkadaşlar it crowd adlı bir dizi varmış en kısa zamanda bulup izlicem nitekim gayet başarlıymış.ayrıca V yi de tavsiye ederim
kesinlikle ve kesinlikle Carnivale.

yazık ettiler güzelim diziye 2 sezonda harcadılar.
lost u önersem çok mu komik bi duruma düşerim yaa:)neyse twin peaks i öneriyorum bir de geniş aile yi öneriyorum dawşanlar:)
Hola.

Filim sitesi de olsak, bence diziler de sonuçta izlenebilecek, güzel şeylerdir :) Bu yüzden bir dizi önerme şeysimiz olmalı. İyi mi yaptım ki? Bilmem görürüz :)

Biraz da az bilinen fakat çok güzel olan, yani ingilizce'de "underrated" sıfatıyla anılan dizileri önermeye de önem verirsek hoş olur :)

How I Met Your Mother'ı ve House M.D.'yi ilk olarak önereyim, bunlar zaten bilinenler gerçi ama, ayıp olmasın diye şeyttim :) Sonuçta izlemeyen vardır, izlesem mi diyen vardır, evet kesinlikle izlesin.

Bir de geçen ekşi'nin dizi zirvesine keşfettiğim Black Books dizisi var ki, kesinlike ve kesinlikle accayip komik bir dizi :) Ben çok bayıldım valla, yani su gibi akıyor 20 dakikalık bölümler. Halihazırda 3 sezonu var sanırım, güncel mi değil mi onu bile bilmiyorum, umarım bir sürü sezonu vardır :)

Lost'u da hiç izlemedim mesela, hiç :) Bunu söylemek çok zevkli lol.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL