Dizi önermece :)

modern family

nikita

the big c
boardwalk empire.hbo kanalı yine yapmış yapacağını. şimdilik gayet güzel gidiyor. pilot bölümünü martin scorsese'nin çektiği 1920'li yılların yeraltı dünyasını anlatan güzel bir dizi.
Everybody Hates Chris

dün gece 03.00 civarı comedymax'te everybody hates chris vardı; adamdan saymadığım basit bir diziydi; ama ilk kez bi izleyeyim dedim, bayıldım!!! ne kadar ünlü olsa da benim şu güne kadar tanışmamış olduğum chris rock isimli komedyenin çocukluğu... hepsi ayrı çatlak ailesi, tek siyahın kendisi olduğu italyan mahallesindeki okulu ve bed-stuy isimli, bilmeyenlerin bir nevi harlem sandığı acaip mahallesiyle acaip komik bir çocuk, acaip komik bir dizi:) nette oynatan yer pek bulamadım, youtube'dan izliyorum, altyazı yok tabi. ama comedymax'te yakalarsanız (günde 3 farklı saatte oynuyor) altyazılı izlersiniz. buarada dizi 5 sezon kadar sürmüş, bir sürü de ödülü var. amerikada zenci ayrımcılığının devam ettiğine dedeğinen, ilk sezonu 1987'de geçen eğlenceli dizi :) gece gece baya kahkaha attım :)
Dexter

Fringe

The Big Bang Theory
dexter dexter dexter kesinlikle izleyin mükemmel ya =))
carnivale'e başladım ilk sezon bitmek üzere.gerçekten çok hoş.mistik bir havası var.biraz yavaş ilerliyor ama sıkmıyor hiç.2. sezondan sonra bitirmişler diziyi kötü olmuş ama yine de tavsiye ederim.
Freaks and Geeks:Naif bir komedi havasının hakim olduğu birgençlik dizisi. Oyuncular tanıdık gelecektir, sonrasında bir çok filmde oynadılar.

The Wire: Bu diziyi bir kaç ay önce arkadaşın tavsiyesiyle izledim. İlk birkaç bölüm sıkıcı geldi, 2002'de çekilmiş olmasına rağmen daha eski gibi gözüküyordu. Ama biraz zaman verince beğenmeye başladım, ileriki sezonlarda konunun gitgide epik hale gelmesiyle zevkten dört köşe oldum. Detayları kaçırmamak için biraz dikkatli izlemek gerekiyor (izleyici dostu bir dizi değil) ama karşılığını veriyor.
kesinlikle Entourageve The IT Crowd (4.sezonu haziran sonu başlicak)
'Spartacus' sadece 13 bölümlük ilk sezonu var Başroldeki spartacusümz lenf kanseriymiş bu sebeple devamı sonra çekilecekmiş ama tavsiye ederim.
Chuck izliyorum 4-5 gündür. Sıfırdan başlayıp 2. sezon 16. bölüme geldim an itibariyle. Güzel yani hoşuma gitti. Arada dayanamayıp black books'tan 1'er 2'şer bölüm daha atıyorum :P

Black Books'un geçtiği kitapçının önünde millet fotoğraf çektirmiş gruplara koymuş, ben de istiyorum huleyn!
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL