En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

gözümün içine baka baka yalan söyleyenlerden nefret ediyorum.hemde ne biçim.
@sümüklü necmi'den haber var. haftaya nişanı varmış davetiye ister misin? 2-2 mi?
Necmi'den feci nefret ediyorum. Yarı-açık bacaklarından, bacaklarıyla düşey hizada -ve birebir- hareket eden ellerinden, durmadan "şey olarak" demesinden, nereden öğrendiğini anlamadığım, toplumda büyük kabul edilen saçmasapan genellemelerinden --> "Onun derdi erkeksizliiiiiiiiiik" ya da "Sen herkesten önce evlenecen, bak görürsün" gibi, gözlerinin altındaki morluklardan, büyük kulaklarından, üzerine vazife olmayan işlere burnunu sokmasından, ayak parmaklarından, düşünceli tavırlarından, herkesin iyiliğini isteyen işgüzar düşüncelerinden, taktığı insanın yakasını bırakmamasından, kendini zorla bir yerlere davet ettirmesinden, oksijen solumasından, aptal ama cümle kurabilme yetisine sahip olmasından, ben telefonla konusurken klavye sesinin kesilmesinden (evet, Necmi beni dinlemeye almış demek oluyor bu), ezik ezik bakmasından-davranmasından... Of, sikerim ben bu herifi yeminle. Burnum bile sızlıyor resmen herif aklıma gelince ya!
cahilliklere maruz kalmak, cahillerle muhattap olmak.
Nelly Furtado'dan nefret ediyorum. Sırf piyasa kaygısıyla, çok daha fazlasını yapabildiğini kanıtlamışken, kendisini ucuz bir et parçası gibi ortalığa salmasını anlamıyorum. Bu gerçekten iğrenç bir şey. Sanki o "et"lerden yeterince yok piyasada. Kızım, senin derdin ne ?

Daha çok para için mi bunlar ? Nerde o eski Nelly nerde şimdiki Nellly ? Epey geç oldu gerçi.

İşte eski Nelly

İşte yeni Nelly
sigara, sigara dumanı, toz ve sinekler
bürokrasiden ve hiyerarşiden nefret ediyorum
Aynı kara parçasında bulunduğumuz halde burdan çıkıp da İrlanda'ya, İtalya'ya, aynı gökyüzünün altında bulunduğumuz halde Latin Amerika'ya, oraya buraya gitmek için birilerinden izin istememizi gerektiren sistemi, nefret edecek kadar bile kaale almıyorum kardeşim var mı.

Vatanmış ahah. Yahu sen oraya gümrük denen bir şey koyuyosun, her isteyen geçemiyor falan, sanane yahu dünya babandan mı kaldı. Devletmiş, milletlermiş. Bu sınırları çizerkenki gurur kaynakları da senin benim ölmemiz, kanlarımızla sulanmış olması!! Aman allahım gururdan patlayacam şimdi, ne kadar da onurlu bi şey di mi !
Çikolatalı tüm çeşitlerinin içine piskopat gibi çikolata parçası dolduran Carte D'Or'dan nefret ediyorum.

Bir dondurmanın içinde çikolata olması ille de içine çikolata parçası koymanız gerektiği anlamına gelmiyor tamam mı ? İnsanın diline,dişine,damağına yapışıyorlar. Kesintisiz bir dondurma zevkinin içine ediyorsunuz. Hele "çikolata karnavalı" kod adlı ürünün içine doğradığınız baş parmağım boyundaki çikolata kitleleri hangi akıl yoksununun icadı merak ediyorum.

Ayıp.
sürekli bişeyler başarmamızı gerektiren, kendi isteklerimizi değil, belirlenmiş istekleri gerçekleştirip ben onu yaptım, ben bunu yaptım dememizi bekleyen sistemden de nefret ediyorum efendim.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL