Yarısında İzlemeyi Bıraktığımız Filmler

ben de bugün istemeden Belle de Jour'u yarıda bıraktım ama sonunu çok merak ediyorum, pepe le pew gelsin de sorayım ne olmuş sonunda =)
Mammoth hayırlısı..
bu taktiği deneyim
eyvallah.

bu arada aklıma geldi. en son "dune" isimli filmi, ilk yarım saatten sonra, hızlı sararak izledik. ama gerçekten çok fenaydı, napalım.
noodles taktiği tuttum. bende uyguluyacam bundan sonra....
ben de filmleri yarım bırakmam.

evdeysem x32 hızlandırarak bitiririm :))

sinemada da uyurum

böyle çok film var hangisini yazayım.

sadece tek bir filmden çıkmak istedim ama zorla sonuna kadar izlettirildim. adını anmak istemediğim, finali atlas sinemasının girişinde geçen film. sonunda çarpıntı yapmıştı, yanımdakiler kalp krizi geçirdiğimi sanmışlardı.
Ben hayatımda hiçbir filmi yarım bırakmadım
renee zellweger'in filmi New in Town... Kesinlikle iğrenç, ağır, pişmanlık ettirecek derecede sinir bozucu. Yani izlemeye başladığınıza pişman oluyorsunuz. Bir de sizi bilmem ama Mamma Mia filmine başladım daha 10 dk olmadı kapadım. Sırf Meryl Streep aşkına başlamıştım, olmadı, olamadı. Meryl'i görmeden kapadım. Awful!
ev ortamında izlerken yarıda bıraktıklarım için,The Secret Window ve When Nietzsche Wept ilk aklıma gelenler oldu.. bir de hayatımda ilk ve tek kez, Irreversible'de sinema salonundan çıkmışlığım var..
ben de sevmem filmleri yarıda bırakmayı. ama cars adlı filme dayanamayıp çıkmıştım sinema salonundan. zaten salonda 3 kişiydik.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL