Yarısında İzlemeyi Bıraktığımız Filmler

her zaman filmi bitirmek için zorluyorum kendimi, acaba yakalayabileceğim bir şey olurmu diye ama tek istisnam var oda Bana Şans Dile ....

sadece 20 dk dayanabildim...
Requiem for a dream'i yarıda bırakmıştım. Beğenmediğim için değil elbette =)

Bir de Broken diye bi' film almıştım dvd'ciden, eski kız arkadaşımla onun hemen başlarında filmde gelişen olaylar akabinde biz de yarım bırakmak zorunda kalmıştık. (Bi cümle de bu kadar çevrilir yani lol)
2001- a space odyssey 'i çekildiği yıl itibarı ile, o yıldaki teknoloji düzeyini ve o yıldan 2001 yılına bakıldığında nasıl göründüğünü düşünerek bir daha izlemenizi öneririm. Daha sempatik geleceği inancındayım.
Şu ana kadar sadece Seed of Chucky filminin sonunu getiremedim, rezalet bir filmdi ki Chuckysever biriyimdir normalde.
listeme dogville i ekleyebilirim gönül rahatlığıyla ,hem de taze taze.halbuki çok istemiştim izlemeyi,kısmet değilmiş.
When Nietzsche Wept tarifi imkansız kötü bir uyarlamaydı.Filmi 4. izleyişimde bitirebildim ancak.Ama üç kere izlerken yarıda bıraktım.Kesinlikle adam gibi bir uyarlamayı hak ediyor irvin yalomun eseri.
denizin gözleri

film kötü değil. Yani en azından ilk yarısı. Fimin henüz sadece ilk yarısnı izledim ama bir türlü cesaret edip devam edemiyorum..özette anlatılan samurayın aşkı var ya yalan o, kızla sadece gönül eğlendirmiş..acaip sinir oldum..

!--SPOILER--!!--SPOILER--!!--SPOIlER!!

Köpekler gibi kızın kapısından ayrılmazken, defalarca reddedilmesine rağmen inatla kızı görmek için gelmesine rağmen, neymiş efendim ' o bir geyşa'ymış...bu nasıl aşktır ya.. bu konularda biraz fazla hassasım da..

arkası yarın gibi olacak ama gerdi beni filmin atmosferi, bakalım devamı nasıl olacak?
Bir kaç ay oldu sanırım.

yorgunluktan öldüğüm andı,İstanbul Modern Sinemasına vardığımda

neyse girdim içeri filmi izlemek için.Film belgesel imiş.Adı 'pasoli'nin öfkesi' 80 dk falan.türkçe altyazılar çok küçük göremiyorum en arkadan,

neyse italyanca orjinali, inglizce altyazıdan anladığım kadarıyla anlayayım dedim bende. adamın konsept geniş abi tabi bi bok anlamıyorum affedersiniz ingilizcesinden.(çok hızlıda ilerliyordu şerefsiz)

sonra japon bi abla vardı-uzakasyalı aslında bilmiyorum nereli- ilginç tepkiler veriyor vhoaaa ımıııııı falan.en son orayı hatırlıyorum bi yarım saat kestirdim valla.

Ama film güzeldi bence ya, benim salaklığıma denk geldi diyelim.bulup tekrar izlemeliyim.
Synecdoche, New York. Bitirmeye kalbim dayanamadı. Bir daha da hiç açmadım.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL