Yarısında İzlemeyi Bıraktığımız Filmler

A Hole in My Heart
"Üç Maymun"

Sinemada seyretmem bile kafi gelmedi bu filme sabretmeme.

Arkadaşların deyimiyle: "Üç maymuna gittik, beş maymun olduk çıktık!"
tek bir filmi yarıda bıraktım o da birkaç yıl önce çekilen kirpi filmi. başlardaki diyaloglar o kadar kötü ve sıradandı ki tahammül edemedim. normalde pek tahammüllüyümdür.
seneler önce bir film vardı böyle yarısında izlemeyi bıraktığım fakat yarısında bırakma hikayemizin müthişliği filmin kötülüğünün öyle bir önüne geçmişti ki;

suadiye movieplex sinemasına bollywood hollywood diye bir film gelir, sevinilirbollywoodsever kitle olarak ve gece matinesine üç adet bilet alınır. salona girilir. salonda pek kimse yoktur. film tek kelimeyle rezalettir. bollywood gazıyla gidilmiş, bollywood'la beşinci sınıf esprilerle dalga geçen bir film olduğu görülmüştür. film arası verilir. arkadaşlardan birisi "abi tek kelime etmeyin, çıkıyoruz." der ve bekleme salonuna doğru yönelir. diğer şahıs ise "abi tamam, rezalet film ama para verdik bari bitsin gideriz." diye aksi görüşünü belirtir. üçüncü şahıs ise kararsızdır. filmi beğenmemiştir. bir yanı gitmek diğer yanı kalmak ister. tartışma bir süre bu şekilde devam eder "çıkalım, çıkmayalım, çıkalım, çıkmayalım" şeklinde ki çıkmak isteyen eleman "abi bilet paranı verecem yeter ki çıkalım!" falan der; o kadar bunalmıştır yani. işte o esnada bekleme salonunda bulunan plazma ekran tv'de star'da bir kovboy filmi oynamaktadır ve kovboylardan birisi oldukça sert bir ses tonuyla dublajlandırılmıştır. çıkalım, çıkmayalım, çıkalım, çıkmayalım tartışması devam ederken, tv'deki filmin bir sahnesine gelinir ve kovboy aynen şöyle der:

hemen çıkın!

sinemadan koşarak uzaklaşılır..

not: zamanında ekşi sözlükte yazmış olduğum bir yazıydı, direk olarak copy paste edilmiştir..
bride wars yakın zamanda yarısında bırakmak durumunda kaldığım filmlerden.
The Age of Stupid.. ama yarın izlerim kalanını.. bugünlük bu kadar acı gerçek ve suçluluk hissi yeter =/
Tek başıma izliosam filmi yarıda bırakmam hiçbir zaman...

Aile arkadaşla felan izlediğimde çok oldu ama...

Ama sinema da watchman i yarıda bırakmak istemiştim sırf para verdim diye izledim sonuna kadar :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL