En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Bugün bir Starbuck kafeye oturdum,öylesine.

Fonda güzel bir parça çalıyor,caz türünden.

Severim ben caz. Ama ne çalıyor bilmiyorum.

Çevreme baktım,

Elleri çenelerinde adamlar, şık giyimli hanımlara bir şeyler anlatıyorlar.

Herkes pek ciddi görünüyor.

Dışarı çıkıyorum;

Pazar pazarı var tam karşımda.

Adamın biri, 3 liraya 10 mısır satıyor.

Amerika'da değiliz kardeşim.

Sen istediğin kadar kastır.

Değiliz işte.
sokağa mı çıkıyoruz hamama mı giriyoruz misali korkunç boğucu sıcaklardan nefret ediyorum; hele hele oruçluyken fenalık geçiricek gibi oluyorum.
Terlemekten nefret ediyorum, özellikle fiziksel aktivite sonrası..

Bu biraz fazla feminen olacak ama kendimi çirkin hissetmekten de nefret ediyorum.. :))
özellikle sineklerin de sivrisinden nefret ediyorum.
Duş aldıktan bir saat sonra kokmaya başlamaktan bi de bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum.
ben de sineklerden nefret ediyorumm :D
sivrisinekler, penanın kaybolması,futbola soccer denmesi.

aklıma ilk bu ilginç üçlünün gelmesi çok garip:D küçük şeylerden nefret ettiğime göre büyük sorunlarım yok diye mi sevinsem bilemedim.

bu arada havlayankuzu zombilerden niye nefret ediyosun ya?? ben çok seviyorum zombileri.
kadinlarin, kadınlığını kullanarak (esasen kendilerini aşağılayarak), erkekleri kullanmasından nefret ediyorum.

kadinlarin, erkeklerden daha muhafazakar olmalarından nefret ediyorum, patriarkayı erkeklerden daha öte yapış yapış devam ettiren kadınlardan nefret ediyorum...
"Spiritüel varlıklar olan Andromedalılar, Andromeda galaksisinden gelen çok eski, meleğimsi enerjisel bir ırktır. Bu varlıklar, Pleiadeslilerin ve tüm insan evriminin öncüleridir. Aynı zamanda tamamen farklı bir evrim kolu olan ve hem suda hem de karada yaşayabilen Cygnusian ırklarını da yönetmektedirler."

Bu alıntı, bir tür katalogdan. Bir tür uzaylı kataloğundan.

Şuna inanan, bu bilgi kimin kıçından çıkmış diye iki dakka düşünmeyen beyni ,çiğ çiğ yerim ben.Kolestrol falan demem.
zombilerden nefret ediyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL