En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler
İnsanların, ortaklıklardansa farklılıklara dikkat çekmeye/etmeye bu kadar hevesli olmasından nefret ediyorum. Bırak, karşındaki de farklı bir renk işte.. Ben sana diyor muyum, "aa neden süt içmiyorsun? çok da güzel bir şeydir halbuki. hadi bir bardak iç benim için, ne olursun!" diye..
Dünyada insanlar sadece "siyah" ya da "beyaz" değildir.. Bazen "gri"ler de vardır..
Bazen merak etme duygumdan nefret ederim.Çünkü ben merak ederim karşımdaki merak etmez sonra beni de merak ettirmemeye çalışır.(saçmalamış olabilirim) Merak edince abartmaktan nefret ediyorum sanırım.
internet sitelerindeki reklamlarda "kapat" kısmına tıkladıgımda yenı reklam açılması
metrobüs duraklarında oluşan o insan yığınından nefret ediyorum,
en kötüsü de sanki arkadan büyük bir sel geliyormuş gibi birbirlerini iteklemeleri !
evet, uzun süredir nefret ettiğim tek şey bu...
Film izlemek için cipsi,kolayı alıp koltuğa uzanmışken filmi açtığımda altyazı senkronunun bozuk çıkması
bör böcekten nefret ediyorum. üstlerine basmaktan çekinmem. yılda dört defa evi ilaçlarım. haşinim gaddarım böcek düşmanıyım. ama nedense beter böcek'i çok severim. bu da böyle bir şey işte.
Yanlış anlaşılmaktan , yanlış anlaşıldıktan sonra tekrar kendimi ifade etmeye çalışmaktan ve anlaşılamamaktan , çaresizlikten,bunun için önce kendime ve sonra karşımdakine kızmaktan nefret ederim.Hatta bundan nefret etmekten de nefret ediyorum ! :'(
Uykumun en tatlı yerinde çalan telefondan nefret ediyorum.
O telefona cevap verdiğim için kendimden nefret ediyorum.
''Uyuyor muydun?'' sorusuna verdiğim evet cevabına rağmen ısrarla birşeyler anlatmaya çalışan zihniyetten de nefret ediyorum.
yapmacık hareketlerden nefret ediyorum
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.