En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Devlet ve her türlü fikri karşı tarafa empoze etmeye çalışanlardan.

Bir anlamı ve mantığı olmayan Salı günlerinden.

Anlamlı şeyleri ve bir kişilik olabilmeyi çevresini etkilemek için kullanan kasıntıları.
Hayatı yolundayken selam bile vermeyen, ama canı sıkkınken arayıp soran dert anlatan ikiyüzlü insanlardan nefret ediyorum.
planladığım şeyin olmamasından
Aradığımı bulamamaktan nefret ediyorum!
Haricimi birine vermekten nefret ediyorum. Ulan madem film izlemeyi seviyorsun, yap kendi arşivini. Ben 3-5 gün daha ne yapıcam :(
Normalde 403'den sonra 404 gelir. İş bankası'nda 403 ile 404 arasında 147, 148, 149, 593, 150, 837, 151, 152, 838, 594, 153 ve 839 vardır..

İşte ben buna sinir oluyorum.
Yeşilçamdan bu yana halen devam eden ve yalnızca bizim film ve dizilerimizde olan bir saçmalık var. Şöyle ki, temiz ve namuslu kızımız bir adamı sever ve adamın iki tatlı sözüyle koynuna girer. Kızımız evlilik hayelleri kurarken adam başka biriyle evlenir. Masum kızımız ortada kalmıştır hemde hamile olarak. Tamda bu sırada kızımıza deli gibi aşık olan bir adam çıkar ve kızımıza nikah kıyar. Ne var ki bunda diyebilirsiniz, gelelim işin saçmalık kısmına. Bu konudaki dizilerimize baktığımızda, evlenen kızımız asla kocasıyla yatmaz neden mi, çünkü hala kendisini hamile bırakıp başkasına giden adamı sevmektedir. Kızımıza sahip çıkan adamda o kadar namuslu o kadar sabırlıdır ki, kızımıza elini bile sürmeden kardeş kardeş yatar, ta ki kızımız kendisi isteyinceye kadar. Ama o gün asla gelmez ve bir gün başkasına giden sevgili çıkıp gelir ve el değmemiş sevgilisini alıp gider. Kızımız bu duruma dünden razıdır ve kendisine sahip çıkan adamı bir kalemde siler. Adam da yine yalnız kalır. Sevgili senaristler, artık bu saçmalıktan vazgeçin ve artık anlayın günümüzde böyle sevabı seven erkek kalmadı, gerçi sizde haklısınız, çünkü kızlar böyle sözde sevabı seven dürüst erkeklerin değil, tanıştıkları üçüncü gün kendilerini yatağa atan erkeklerin peşinden koşmayı daha çok seviyor. Bu konudaki diziler midemi bulandırıyor...
çevremde sinefil olarak tanınmaktan nefret ediyorum. sebebi ise sizinizlemediğiniz(ilgi duymadığınız için, bir fırsat yaratamadığınız için, popüler kültür ürünü vs vs vs.) ama sinema namına kaale alamayacağınız elemanın izlediği bir film için, o elemanın "nasıl yeaa izlemedin mi, nasıl izlemezsin, oha bi dakkeaaa!" hede hüdeleriyle kafanızı patlatması, adeta ölmeyi diletmesi.

o an da ağzımı açıp izlediğim tüm filmleri nefes almadan saymak isterdim. ama işte, arkadaş dediğin adamlar...

*** her ne kadar elitist bir isyan gibi dursa da yazarın vermek istediği mesaj: paylaşımların değersizleşmesi, artık hobilerin bile bir savaş, bir üstünlük çabası haline bürünmesi.
Her filmi oldboy'a bağlayan bir kitle var, hatta dernek belki de bunlar.

Nefret etmiyorum gerçi ama bazan sinirlenebiliyorum.

Yok canım benim konu olarak yakınından geçeni görmedim. -film eşsiz olduğu için demiyorum; (ki güzel filmdir) hakkaten kel alaka tüm filmleri oldboy'a benzeten çok fazla insan görüyorum.
Kolaya kaçanlardan, yapmadığı iş, bilmediği konu,uğraşmadığı hobi, çalmadığı enstrüman,izlemediği film,okumadığı kitap,dinlemediği müzik,almadığı sorumluluk, gitmediği yer,bilmediği yemek,tanımadığı insan hakkında habire fikri olanlardan,üstüne üstlük çatır çatır bu fikirleri savunanlardan,şuursuzlardan,unutkanlardan,kararsızlardan,10 dakikada yapılabilecek işi üç günde yapıp 10 dakikada yapandan fazla kazananlaran,haklıya hakkını veremeyenlerden,çıkarcılardan,yalakalardan,birini kandırınca kendini zeki sananlardan, iki günde oldum ben tamamım diye ortaya çıkanlardan,maymun iştahlılardan,maymun iştahlıların tesadüfen başarılı olmalarından ve bunu çabalamışlar gibi anlatmalarından,ahkam kesenlerden,öğüt verenlerden,her halta karışmayı yardım sananlardan,kıskanç insanlardan,arkasından konuşulan kişi geldiğinde oo naber biz de senden bahsediyorduk diye sırıtıp muhabbete devam edenlerden,korkaklardan,kendini bulamayanlardan,habire pişman olup gene aynı hataları yapanlardan, şunu yapacam bak görürsün bunu yapacam diyip diyip yayıp oturanlardan,hatta onların bir kaç zaman sonra hiç bir şey olmamış gibi gene şunu şunu kesin yapacağım bak görürsün başlığıyla yeni muhabbet açmalarından,kendini övüp duran budalalardan,mütevazı olmayı eziklik sanan olgunlaşamamış bireyden,kendinden aciz olana acımasız olandan, aşırı sinirlilerden,hiç tepkisizlerden,hep susanlardan ve sürekli konuşanlardan .bu kadar çeşit insanı görüp de yıllar geçse de insan olamayanlardan ediyorum hakikaten nefret ediyorum .
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL