En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

her türlü parfüm kokusundan, sıvı el sabunu ve duj jeli kokusundan nefret ediyorum. hatta herhangi bi parfüm kokusu aldığımda midem ağzıma geliyor özellikle de çiçek, meyve, vanilya aromalı bi kokuysa resmen iğreniyorum.
ıslak ahşaba dokunmaktan nefret ediyorum, dondurma çubuklarına gıcık oluyorum.
An itibariyle yaşadığım işitme kaybıdır bu.
Bebek gibi davaranan kadınlardan ve daha beteri ise bu tür kadınlardan hoşlanan erkeklerden nefret ediyorum biliç altında sübyancılık yattını düşünmeme neden oluyorlar artık ,hastalıklı insanlar iğrençççç!!!!!

beyinlerini örümçek ağı kaplamış insanlardan!!!(tayyip)

heeee! unutmadan birde hayvanlara eziyet eden mahluklardan nefret ederim....
Hep böyle ekstrem nefret kalıpları oluşturmak istemişimdir..

-düz çizgide yürümekten nefret ediyorum-

-insanların benimle olan sorunlarına kayıtsız kalmaktan nefret ediyorum- vs vs

ama gel gör ki (saygılar bu arada) klasik ortak nefretten dışarı çıkamadım ve ben de herkes gibi haksızlığa uğramaktan nefret ettim.. mağdurluk mertebesine ulaştıktan sonra her şey 2 kelimeye baktı. dahası da var ama şu an seninle bunları konuşacak kadar samimiyetimiz olduğuna inanmıyorum... ha bi de bu ''tüm samimiyetimle'' kalıbından nefret ediyorum. evet böyle çok samimi oldu!
... Ve tabi ki acun ilicali ile onun s.....boktan yarismalari
Hasta olmak, yine hastanede geçti koca gece..
malum halil sezaii
Evli olduğu halde önüne gelenle yatan ve bunun adınada çapkınlık diyen adamların, ortalıkda aile babası olarak gezmeleri midemi bulandırıyor...
Her yerde Ipad,Iphone reklamı görmekten bıktım. Bal reklamlarını geçti.

Ayrıca, Iphone diye yatıp kalkan arkadaşların bazısının gerçekten enayi olduğunu düşünüyorum.

Zira bu kadar çok enayi olmasa Jobs gibi bir adam, Iphone 3G gibi bir cihazı hala nasıl satabilir ?

Bak topluma hakaret ve mali işlemlere zarar verme suçunu işliyorum şu an.

Ama yapmayın,etmeyin ?
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL