En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Güzel bir cafede laptop,kahve eşliğinde takılmaya devam etmek varken saat 8'de uyanmak zorunda olunduğundan eve gelmek. Hayır uyansan nolucak, gidiceksin sonunda karlar içindeki yerlere okumak, çalışmak diye. Yazık.

Birde yalnız başıma film izlemekten nefret etmiş hale gelmem, tüm merak ettiğim filmleri saklamam bu yüzden.
Hint filmlerinden nefret ediyorum...

Filmlerinin 3 saatten kısa olmaması, istisnasız bütün türlerde dans sahnesi olması, Hollywood'da tutan bir senaryonun anında emitasyonunun yapılması, filmlerin homojen bir yapıya sahip olması (cinsellik açısından) vs. vs. Bütün bunlar bana sanki Hint hükümetinin alanen halkı uyutma taktiği gibi geliyor. Sırf bu önyargılardan dolayı çok merak ettiğim Black, 3 Idiots'u halen izlemeye cesaret edemedim.

Bunları yazma sebebim bi arkadaşın siteyi imdb'ye (İndian Movie Database)'e çevirmiş olması:)) Ama tabi bunlar benim kuruntularım, kendisine teşekkür ediyorum ve emeğe saygı diyorum...
Evrim geçirip yaratık olmuş insan yiyen insanlar. Amma malzeme vermiş bu yaratıklar senaristlere.
Meraklı gözler.
çok konuşan , şımarık , kendini herkesten üstün gören , karşısındakini küçük düşürmeye çalışan , ukala insanlar
aynı bileti iki kişiye satan simsarlardan nefret ediyorum.
Ego,gösteriş,samimiyetsizlik.
amelie filminden nefret ediyorum hatta kapitalist şirinler bile çok şirin!
Uyanık insanları hiç sevmemişimdir..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL