En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Mihri Belli gibi bir adam göçüp gidiyor bu diyardan, bizim her biri birbirinden ulusal kanallarımızın şeyinde bile olmuyor,çok afedersin. Kimsenin canı daha değerli olmasın tabi ama, falanca ülkenin starı öldü diye on gün özel haber yapan insanlar, Belli'ye üç dakikayı mı reva gördüler ?

Aslında iyi oldu, dirisine yapılanlardan sonra,ölüsünü gömdüklerine şükretmem gerek. Dışarıdaki güruh ağlasaydı eğer,bir şeylerden şüphe ederdim.
Sitenin anlamlı anlamsız he yerine bu sitede nerden film izleniyor yazanlardan nefret ediyorum.

Ey insan izlencek olsa en ücra köşelere saklanmaz herhalde videolar.
Bu ülkenin en büyük derdi sanırım bir futbol takımının yaşadıklarıymış.

Ülkenin güya en büyük iki haber kanalı,üstelik spor kanalları da mevcut,yayın akışlarının neredeyse yarısını, son on beş gündür, bu işe vakfettiklerine göre aklıma başka mantıklı bir açıklama gelmedi.

Konu hakkında Bedri Baykam'dan Ercan Saatçi'ye kadar ahkam kesmeyen kalmadığına göre sıra bana gelmiş demek.

Topunuzu da alın gidin lan YETER, topunuzun topuna..............
mıymıntı, sünepe, tembel, ikiyüzlü, yalancı, kendini bir şey sanan ama aslında hiçbir şey olmayan üstelik bunun da farkında olup da seni bir şekilde ezmeye kalkışan insanlardan, bu insanlarla aynı ortamda çalışmak zorunda oluşumdan, çalışmanın değil iki cilvenin prim yapmasından ve harcanan emeğe değer verilmemesinden, üstelik tüm bunlara para için değil yalnızca bilim için katlanıyor olmaktan nefret ediyorum.
Sinemadaki tek sap olmaktan nefret ediyorum.

En azından bir iki tane daha olsa benim gibi.

Ama yok.

Tek sap olmak zorunda mıyım ?

Burdan sinemadaki sapları, bakışlarıyla taciz eden tüm insanlara sesleniyorum:

BİR GÜN TEPEM ATACAK,DİKKAT SİZE DE ÇIKABİLİRİM.
kararsızlığımdan,bazen aklımın değil dilimin çalışmasından,olmayacak kişilere, işlere çok fazla değer vermekten,kendini öve öve bitiremeyen aslında hiç bir pok olmayan insanlardan nefret ediyorum :)
Sevdiklerime vakit ayıramamktan nefret ediyorum.

kötü babane zihniyetinden nefret ediyorum.
Kararsızlıktan nefret ediyorum.

Ve iletişim kopukluğundan, kimse birbirinin zayıf yönüne önem vermiyor.
Bazı kadınların,kendilerini erkeklerden çok farklı ve üstün bir yerde olarak görmesinden nefret ediyorum.

Metrobüsten nefret ediyorum.

Dar görüşlü insanlardan nefret ediyorum.

Sıkılmaktan nefret ediyorum.
otobüsle istanbul'dan hatay'a gitmek, aynı gün akşam otobüsle hatay'dan istanbul'a gelmek....
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL