Bu sabah öğrendim ki, harçlar kalkmış. Birinci öğretim ve açık öğretimde harçları kaldırmışlar.
İkinci öğretimde ise harçlar devam ediyor.
Artık umarım kanun manun bir şeyi değiştirirler de,orda da harçlar kalkar.
Benim esas nefretim şu, bu hükümet ve öncülü sağcı hükümetler, elinde pankart
"parasız eğitim haktır" diyen gencecik insanları içeri tıktılar. Bir kısmı hala içeride. Bu konu ne zaman açılsa, polis arkadaşlar "
abi siz bilmiyonuz,onların kökü farklı" falan diyorlar. Sanırsın 18 yaşındaki genç, Cevat Yurdakul gibi 7 kişinin tescilli katili. Ne yapmış bu genç, Cumhur'un önünde pankart açmış. Suça bak,AMK. Suç,bu. Suçlama bu. Örgütün bilinen tek eylemi bu. Nasıl örgütse artık. Hadi ya,nasılmış kökü diyorsun,polis arkadaşa. Öyle işte diyor,polis arkadaş. Anladın sen ? Ne anlamam gerekiyorsa artık AMK.
Cumhurun önünde,önünü açsan en fazla darp ederler,derdestle iki gece yatarsın.
Cumhurun önünde,pankart açınca bu oluyor.
Sonra "yetmez ama evet" diyorlar,adam katil lan,"pişman değilim" yine olsa yine yaparım diyor,salıyorsun. Bu gencecik insanın giden 8 yılı kimsenin önünde olmuyor. Ben böyle şeyin,AMK. Ne demekse AMK de AMK,bilmiyorum,insanlar sinirlenince diyor,ben de diyorum AMK. 7 kişiyi öldür ama kimi öldürdüğüne dikkat et. Yeter ki, cumhurun önünde "pankart açma".
Şu yazıyı,hiçbir devlet kurumunda dinlendiremezsin. Yoğun şüphe suçlamasıyla hakkında işlem başlatırlar. Daha önce zarf yiyen varsa "yoğun şüphe","çalışma ahlakıyla bağdaşmayan davarnışlar" vb... lafızların ne manaya geldiğini iyi bilir.