En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Balığı kafasıyla yiyen insanlardan tiksiniyorum.

Hatta balığın gözünü yiyen insanların da derhal toplatılıp çeşitli kamplara tıkılmaları gerektiğini düşünüyorum.

Nazi miyim,neyim :(

Heil Kuzu.
misafirlere artı olarak biryere misafir olarak gitmek
Misafirlerden
M.ö 3000 yılından nefret ediyorum!!
Sadece kibir..
Birisiyle film izlerken saçma sapan yorumlar yapıp dikkatimi dağıtanlardan nefret ediyorum.

- ya yok ebesinin bıdı bıdı bıdı

- lan ne salak adamsın öyle mi yapılır

gibi aptal yorumlar yapanlardan nefret ediyorum nefret nefret nefret

Bide şirinlerden nefret ediyorum :)
Film izlerken sonradan başka bir şahsın bize dahil olması ve "bu kim, şu kim, ne oldu, o niye öyle vb." sorularla mevcut konsantremizin içine etmesi. Kısa bir süre sonra da "off beyler hiçbişi anlamadım, zaten altı üstü 20-25 dk geçmiş" deyip filmi zoraki başa aldırması ve başa alınan filmi ekip halinde izlerken başa aldıran kişinin "beyler hatun aradı ben kaçıyorum, off sıkıldım abi bu neymiş yaa vb." gibi cümleler sarf edip kalkıp gitmesi. Böyle insanlara HAYIR !!! Anaaam gerildim ya la. :S
Otobüsü kılpayı kaçırmak ve soğukta beklemek zorunda kalmak
bir şeyi paramparça etmek ve sonra o paramparça ettiğin şeyi tamir etmeye çalışmak..
Böylesi bir dünyada gününüzü şenlendirecek onlarca güzel kitap dururken,sırf reklamcılık sektörünü daha iyi kullanıyor diye,bazılarının bu kadar prim yapabildiğini görmek,dayanması zor bir gerçek. Yine de dayanıyoruz. Ama zor oluyor.

Babazula boyunda afişler

+

Zilyon gündür devam eden reklam kampanyaları

+

Çalıntı kapak iddialarıyla gündemin ebesine tecavüz etmek isteyen viral reklamcılar

+

Mevlana'nın ırzına çoktan geçmiş tecavüzcü bir yazar

+

Libido arızası çeken x kümesi

=

Tükenen Baskılar

Bu kadar kötü girdilerin daha bozuk sonuçlar doğurması gerekmiyor muydu ?
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL