En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Hasta olmaktan nefret ediyorum :( Ülkenin yarısı kısa kollularla dolaşırken burada üşütmekten nefret ediyorum :(( Bedenimi istila eden o virüslerin hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum. En çok da Kemalettin isimli o,bıyıklı,façalı bir tane var ya,ondan nefret ediyorum :((

Ühühühühüüh :((
Canım ülkemin adalet sistemine bayılıyorum. Hiç kimseyi öldürmemiş ve kimsenin ırzına geçmemiş bir adam 6 ay ömrü kaldığı halde dışarı bırakılmıyor ve cezaevinde ölüyor. Sağır ve dilsiz 16' sındaki kızın ırzına geçen insan müsveddeleri dava açıldıktan sonra bile kıza tecavüze devam ediyorlar neden mi? Çünkü kız koruma altına alınmamış ve tecavüzcülere keyfinize bakın denmiş, sonuç mu kız hamile ve çoçuğunun alınması gerek ama oda zor artık tecavüzden olan çocuklarda doğmak zorunda galiba. CANIM ÜLKEM, ADALET DAĞITMAYA DEVAM ET DOĞRU YOLDASIN...
Son yorum yazdığım filme ve muhtemelen de bütün yorumlarıma eksi basan çok değerli film insanı, anladık filmlere yorum yazma kapasiten olmadığı için kendini böyle rahatlatıyorsun ama biraz daha özensen diyorum yaptığın işe. Gri Gökyüzü filmini tek izleyen ve tek yorum yazan benim ve eksi almışım, hayır bu rezalet filmi beğendiysen neresini beğendiğini de söylede bizde bilelim tabi eğer 2 satırcık bile birşeyler yazabilmek için belli bir kapasite gerekiyor onunda sende olmadığı ortada...
Ülkemizde tecavüz,sistematik,ritmik ve koordineli bir suçtur.

Bu suça iştirak, ekrandan başlar ve olay mahalline kadar devam eder.

Bu ülkede

Bir şahsın tecavüz kayıtları, iki günde yarım milyon insan tarafından izlenebilmektedir. Şahsa girişilen tecavüz vidyosu hala birçok internet kafenin arşivlerinde mevcuttur. Neden ?

Ülkemizde,tecavüz kelimesi tam 2.240.000 defa arandı,bu ay.Birileri bundan zevk alıyor olsa gerek ?

Bir mahallede,birine tecavüz edebilecek bu kadar çok insan çıkabilmesi garip değil mi ?
Hırsının kölesi olanlar

Kendini herkesten üstün görenler

Alçakgönüllü olmayı başaramayanlar
Aktörlerden ve aktristlerden nefret ediyorum.

Aşık değilken aşıkmış gibi

Mutlu değilken mutluymuş gibi

Korkmamışken korkmuş gibi

Üzülmemişken üzgün gibi

yapabiliyorlar.

Kendilerine nasıl tahammül edebildiklerini merak ediyorum. Sürekli bir yalanı yaşamak,çok zor olsa gerek.

7
bir şeyin (ayakkabı bağı portakal kabuğu yemek yemek ... )beni içten etkilemesinden nefret ediyorum...
Dizilerde ya da filmlerde gördüğüm kıyafetleri bulamayacak olmamdan nefret ediyorum
ortama girdiğim zaman benden "selamün aleyküm" dememi bekleyen insanlar..istersem derim, istersem demem..

"olum insan bi selam verir" diyerek dikte etmek, benim gibi geleneksel ahlakı sürekli alaşağı etmiş bir adam için çok sıkıntılı bir durum..
Sabah akşam U.S.Army, propagandası yapan,gerikafalı kanal National Geographic ve NG serisi kanallardan nefret ediyorum.

Daha az önce Fiji'deki misyonerlik faaliyetlerinin olumlu sonuçlarıyla ilgili 45 dakikalık bir program izledim. Diyecek söz bulamıyorum.

Amerikan savaş uçakları,uçak gemileri,denizaltıları,füzeleri,tankları,topları,dev kamyonlar,küçük köpekler ve bilumum evcil hayvana dair,sapırsaçma şeyler izlemekten bıktım.

SciTech yine ne varsa sende var.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL