En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

salonumdaki çekyatlardan nefret ediyorummmm.mecburiyetten almıştım alelacele.şimdide gitsinler ve bida gelmesinler istiyorum :( yenilerinide alamam şuan.poffff..
Cemaatin dershanesi bugün elime kağıt verdi,özgürlük istiyoruz diye.

Yersen bile dediler.

İmzalayanı yesinler.
Türkiye,dayak yiyip üstüne bir de suçlanabildiğiniz,hatta hakkınızda kamu malına zarar vermekten dava açılabilecek bir ülke. Üstüne bir de kınanıyorsunuz. Hatta, ülkenin en üst idari amiri sizi azarlıyor. Dayak atanlar tebrik ediliyor. Bu da yetmiyor mu,daha bekleyin bakalım,ne olcak ?

:)

Beter oluruz diye umuyorum.
oksijen israfı olduğunu düşündüğüm bazı bombok insanlarla aynı yerde çalışmaktan,onlarla aynı havayı soluyo olmaktan,sürekli bi şekilde etrafımda olmalarından,ne kadar kayıtsız kalırsam kalayım bi şekilde karaktersiz bi davranışta bulunarak beni rahatsız hissettirmelerinden nefret ediyorum.YETER ULAN ! Neyseki çok sabırlı bi insanım.adalet yerini buluncaya kadar köşemde oturup bekliycem.bi gün benim gözlerimin önünde adaletin gerçekleşeceğine inanıyorum ve biliyorum.ufacıkta olsa bişiler olsun.kimsenin yaptığı pislik yanına kalmasın.tek isteğim bu.daha nefret ettiğim bi çok şey var ama destan yazmaya gerek yok şuan:) bu kadarını söledim rahatladım.ohh mis (:
kendini çaresiz ve nesneden-özneden ayrı hisseden kişinin cep telefonuna sarılması..

mesaj çekiyormuş numarası yapması...veya kendini yalnızlıktan kurtarmak için hiç mesaj atmayacağı kişiye dahi mesaj çekmek durumunda kalması..aciz insanlar..
Demet Akalın ve Serdar Ortaç şarkıları.
Koçlardan nefret ediyorum. Boynuzları var bir de çok korkunç duruyorlar :(

Evimin önünde koşan hindilerden de nefret ediyorum. Birini yakalayıp kesmek için psikolojik hazırlık içindeyim de o bağlamda :((
Seri şekilde yorum yapan filmadam ya da madamları sinir bozuyorsunuz. Geneli kayda değer olmayan bir cümlelik yorumlar.

L.n bi cümlelik yorumlarınızla neyin peşindesiniz?

Yorum yazmış olmak için yazmayın la.
Gangnam style mıdır nedir o şey.

Kormak.

Bu günlerde kış..
Kota ve Özgürlük kelimelerinin yan yana kullanılabildiği bir ülkede yaşıyorsun.

Daha ne ?

Oha ama.

Yuh da olabilir.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL