En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler
yediğim ürünlerin ne kadarı doğal.hangisi gdo'lu hangisi hormonlu..aha yarın pazardan mandalina alacaktım ona da akdeniz sineği dadanmış..gerçi sinekli mandalinaları devletimiz rusyaya kakalamak istemiş ama yer mi rusya...yine biz yiyicez..nefret ediyorum yediklerimin zararları veya ''faydalarını'' düşünmekten.
kezbanlardan, şimdiki gençlerden bi bok olmaz deyip kendini dev aynasında gören yaşlı moruklardan, çok fazla çocuk yapan kadınlardan, devlet memurlarından, bürokratlardan, siyasilerden, askeri kurumda insani makineleştiren sistemden, paşalardan, hocalardan, sistemi kölesi olan öğretmenlerden, sokakta dilencilik yapanlardan, ekmek kuyruğunda sıraya girmeyenlerden, doğum günü kutlayanlardan, sevgililer gününde sevgilisiyle düzüşmek bahanesiyle ona hediye alanlardan, tvdeki şaklabanlardan, insanlardan, yolda yürümeyi bilmeyen insanlardan..gün boyu evde oturup tv başında zamanını harcayanlardan, otobüste yer vermemi bekleyen o orta yaştaki kadınlardan, egoizme selam çakanlardan..şeytanla işbirliği yapanlardan..hepinizden...
Ha bir de böcekler var...
korku filmlerinde odayı gerekinden fazla karartmalarından.
Şuan dünyanın biryerinde aç olduğu için üzülen birileri varken ben niye sevgilim yok diye üzülüyorum. Böyle düşününce kendimden nefret ettim.
Şövalyelerden nefret ediyorum. Özellikle de parlak zırhlı olanlardan.
Basmakalıp bilgilerle, her konuda kendi önyargılı fikirlerini en doğruymuş gibi, göğsünü gererek söyleyen insanlar.
Asker darbe yaptığında emredin paşam deyip karşısında esas duruşta duran gazeteciler, şimdi köşelerinde darbe olsa ilk biz karşılarına dururuz diyorlar. Durursunuz ama demokrasiden yana olduğunuz için, darbe planı yapan abileriniz içeri tıkıldığı için. Bırakın kardeşim şu ikiyüzlülüğü...
Türbanlı bir kız gördüğü zaman şeriat geliyor iran olduk diye bas bas bağıran, mini etekli kız gördüğü zamanda ağzından salyalar akarak işte medeniyet bu diyenler midemi bulandırıyor...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.