En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler
Bugün Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yetkililer geldi. Bana dediler ki,ey kuzu,12.sınıflara neden müfredat konularını işlemiyorsun. Ben de,sayın bakanlık uluları,burda dershane yok,ben de kendimce YGS müfredatını anlatıyorum,sonra LYS müfredatına geçeceğim,bu arada üstüme yıktığınız 12 mart etkinlikleri ve 18 mart kutlamaları ile cebelleşmeme rağmen sizi sallamıyormuş gibi göründüysem affedin dedim. Demez olaydım.
Ulan ne salak bir ülkede yaşıyoruz. Hem sen gencecik dimağlara ille sınavı geç diye diret,hem de 12.sınıf müfredatını niye işletmiyorsun diye,öğretmeninden hesap sor ??? Bu ne perhiz,bu ne lahana lan ?
Ay dellendim,dellenicem. Saçmalığa bak.
Biriyle yeni tanısmıssındır, onu sevecegini hissediyosundur sonra o tutup seni bes altı tane arkadasının oldugu ortama cagırır. Senelerdir tanıyolardır birbirlerini, sureklı gecmıste yasadıkları seylere atıfta bulunup kahkahalara bogulurlar. Sen de mal mal onları izlemek zorunda kalırsın. Sonra bi de iclerinden biri 'çok sessizsin' filan der, iyice sinirlerin tepene cıkar. Dıslanmıslıga bir de o kisiye ulasamamanın verdigi üzüntü/sıkıntı eklenir. OF!
Bence her yerden internete girilmemeli.
İnternet dediğinin bir saygınlığı var,kutsiyeti var.
Bazı kutsal mekanlardan bağlanılmalı.
Üstelik temizlenmeden internete girilmemeli.
Bilgi kutsal bir şeydir.
Duası olmalı,tekkesi olmalı,zaviyesi olmalı,dergahı olmalı,
Üstelik bir kutsal kimse başınızda durmalı.
Öyle zırt pırt net olmaz.
Varlığından rahatsız olduğum insanlarla yaşamak zorunda olmam.
uykumun gelmesi ve film izlerken uyuyakalmak. ha bir de güzel bir film izlerken partnerinin seni rahat bırakmaması 90 dakika sabır :D
tırnak makası sesi bende de var. filmlerde tırnak makası ele alındığında geriliyorum. bir de geçen bi amca durakta tırnağını kesiyordu, çıldıracaktım. nefretimi o amcaya da sunuyorum
Anason kokusunu sevmem ben diye girerler ya sohbete....
Mis gibi anason,hımmmmmm,nesini sevmiyolarsa ?
İnsanın süte,nimete biraz saygısı olmalı.
Sinirbozucu sesler. Tırnak makası sesiyle cinnet geçirebilirim mesela o derece.
mutlu sonların, eninde sonunda mutsuzlukla sonuçlanacak olduğunu düşündükçe mutlu son olmasının anlamsızlasmasından hoşlanmıyorum..
Önemli gün ve haftaların çoğundan nefret ediyorum. Sadece birini seviyorum. Gerisinden hoşlanmıyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.