En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler
Türkiye'de tam229 bin 965 tane polis var.
122.000'den ikiye katlandı rakam 10 yılda.
Öğretmenlik eğitimi alan insanlar şimdi kafada kaski,elde cop,dışarıda adam dövüyorlar.
Hallerinden de memnun gibiler,üstelik facebook hesaplarında yazdıklarına göre,yaptıkları işi savunabiliyorlar ?
Bu ne ki ?
Nasıl bir ruh hastalığı ki bu ?
sebep yokken klavye başında ona buna çatarak kendini tatmin etmeye çalışan ezik insanlardan nefret ediyorum
buarada ben maraşlıyım.ama sevmiyorum o şehri.bağnaz bir yer.hiç göğsümü gere gere maraşlıyım diyemedim.nerelisin diye sorduklarında maraşlıyım ama içinden değil diye eklerim.
nefret ediyorum diyebilirim.bu başlığa da uydu:)))
istemiyorum sevgikara. teşekkürler
anethema profilindeki şehir kısmını ''kahramanmaraş'' olarak değiştir istersen.tabi oraya misafir olarak gitmediiysen:)))
sinema biletinin 10 lira olduğu dandik yerde ufak pop corn ve kutu kolanın 9 lira olması, film başlamadan 13 dakika reklam verilmesi ve de bittiğinde yazılar çıkmadan salon ışıklarının açılıp hadi bitti film siktirin gidin evinize denmesi. *
*bknz: Kahramanmaraş\Cinemaximum
Abartılı sakız çiğneme. O nasıl bir cakkıdı cukkudu şappıdı.. sesidir yarebbim o.O
insanların ezberden ve bilmeden konuşmaları seri katil nasıl olunur anlamama sebep oluyor...
Sabahlamak zorunda olmaktan da nefret ediyorum.
Lan ne çok nefret varmış içimde,kus kus bitmedi.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.