En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

geri dönüşüm( plastik,şişe kağıt...vb) reklamları yaparak halkı bilinçlendiren ( Allah razı olsun) ama devletin kendisinin bunlar için her mahalleye çöp konteynerleri sağlamamasından nefret ediyorum.tamam halkı bilinçlendirdin eyvallah bari devamını da getir tam olsun.nereye atacaz bu çöpleri.

geçen sevgili eşim fıçı bira almış.öyle güzel ki şişesi insan atmaya kıyamaz.tek dikişte bitirdi güzelim şişeyi.geriye döndürsek ya onu.

ps: almanyada en az 30 yıl önce başladığını tahmin ettiğim( 20 yıl kesin) bu her mahallede plastik,şişe,kağıt için ayrı konteyner olayıını türkiyede başlatsa çok bu şey kaybederiz.çok bu pahalı bu konteynerlar!!
benim samimi olduğum insanlarla samimi olmaya çalışan ve üstüne bir de beni kötüleyen insanlardan nefret ederim. nasıl garip bir türdür o.
Kaç gündür devam eden camide içki içildi mi içilmedi mi saçmalığına dayanamıyom.

Farzı mahal içki içildi,ulan bu neyin savunması oluyor ?

İçki içildi o zaman bunları dövmek mübahtır diyen birine zaten nasıl insanlık öğretcen ?

Ateisti bile camiye sığınmak zorunda bırakanlar utanmıyor da ben mi utancam ?

Yani şunu söylettiler en sonunda.
İsmail Korkmaz'a ağrı kesici yazıp yollayan Dr. Hasan Gülcü'den, "Korkmaz'ı arkadaşları dövdü suçu polise atıyorlar" diyen goygoycu Eskişehir valisi Güngör Azim Tuna'dan nefret ediyorum.
Kendini acındıran kadınlardan nefret ederim..

ve gördüğüm yerde kafasını ezerim..

...

(fısıldamayı ve cep boşaltmayı çok iyi bilen kadınlar)
Kendisinden farklı olana , farklı düşününe, davranana duyulan kinin beynini körelttiği insanlardan.. Bunun için öldürenler, işkence edenler, tecavüz edenler, insanları katledenlerden..Gücü elinde bulundurup bunu insan onuruna aykırı kullanmaktan çekinmeyenler ve onu takip eden andavallardan..Her yerde her devirde her zaman oldu ve olacaklar. Kan dondururlar.İnsanlardan ne olursa olsun nefret etmeyi seçmeyen bir insanı bile nefrete yöneltirler içlerindeki akıl almaz nefretle.Bugün o nefretlerden birinin açığa çıktığı günlerden biri. Bugün 11 temmuz masum sivillerin öldürüldüğü kadınlara tecavüz edildiği ve bunun tarihi bir saplantılıkla,nefretle yapıldığı bir gün.O gün bu nefrete ortak olan herkesten nefret ediyorum. Bu nefretle sizinle aynı olur muyum ? Hayır olmam. Sizin bile o katledilen masumlarla aynı duruma düşmenizi istemem. Sadece her suçlunun açıkça yargılanmasını isterdim. O bile gerçekleştirilmiş değil. Belki birkaç kişi o da insanlara göstermelik olarak.
Aziz Nesin'in %60'lık sığır kesiminden, önyargılarından, at gözlüklerinden, kendilerinden farklı olana müsamahasızlıklarından nefret ediyorum.

Ali İSmail Korkmaz'ın ölümü üzerine ismi lazım olmayan bir sitede yapılan yorumlar. Gerçekten şaka gibi.
Ali Ismail Korkmaz KATLEDİP müslümanım diye ortada gezen şe..sizlerde nefret ediyorum!

Recep Tayyip Erdoğan'dan NEFRET EDİYORM !

veRecep Tayyip Erdoğan'aoy veren tüm g.t kıllarından nefretediyorum!
Recep Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorum.

...ve eminim burayı okusaydı, koskoca ülkenin başbakanı cevap vermeye üşenmezdi. Bütün ulusal kanalları seferber edip "bunun hesabı sorulacak, görür o site!" derdi.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL