En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Kaybolan çorap eşi.
her insanda vardır biraz bencillik ama bencilliğini hayatının ortasına oturtmuş insanlardan nefret ediyorum.bıktım bu tür insanlardan.tahammül edemiyorum artık.
Ezan sesinden rahatsız olan,

Müslümanları ve Müslümanlığı kendine düşman edinen,

Başkalarına göstermediği hoşgörüyü kendisi için isteyen

insanların zihniyetlerinden
Bisiklet yolunun, köpeğini gezdiren insanlarla dolu olması.

Korna çalıyon,bazen köpek anlıyo yol veriyo ama sahibi anlamıyo.

Şu yaz günlerinde köpeklere saygım in

Sahiplerine saygım out oldu

:D

O köpeği salsan eminim bisiklet yolunda gezmez. Geçen bi köpek gördüm üst geçidi kullanıp karşıya geçti mesela.
sevgili eğer öyle bir şey diyorsa tüymenin(ayrılmanın) yollarını arıyordur. tabi bence. (yaşadığım için diyorum)
Sevgilinin ben yokmuşum gibi karar al, beni baz alıp plan yapma demesi liste başımda olabilir mesela. Bu nasıl kendine güvensizlik ve korkaklıktır?
en çok nefret ettiğim değil ama bugünlerde nefret ettiğim olabilir, arkadaşlar torrentlerde hep 720p diye yazan ama hiçbir zaman 720p olmayan filmler var. msl adam 720 p yazmış ama hemen torrentin içinde height: 536 yazıyor, yani utanmamış bir de doğrusunu yazmış. ben anlamıyorum niye 720p film bulamıyorum nedir 536p film çıkarmalarındaki amaç? 720 ile 536 arasında dağlar kadar fark var halbuki.. bu bana bir malın fiyatını 9 lira yazmayıp 8.99 lira yazmak gibi geliyor. nefret ediyorum sizin gibi torrent tracker'larından uploader'larından. hd filmin kalitesini sizden öğrenecek değiliz.

ahanda şu linkte 1080p olduğu iddia etmiş bir mal daha ;http://someimage.com/xyswahv

üstten ve alttan siyah bant olursa o film hd falan olmaz kardeşim ne 1080p'si yahu...
Yavşak ana akım medya
insanların;

önyargılarından,

herşey hakkında bilgi sahibi olmalarından,

herşeyi çok bilmelerinden,

çevrelerindeki herkesi kendi doğrularıyla görmelerinden,

tahammülsüzlüklerinden,

geçmişlerindeki eksilerden bahsetmeyip sürekli artılarıyla övünmelerinden,

birbirlerini çekememezliklerinden,

kısacası

bi b.k olmamalarına rağmen kendilerini o kadar değerli bi b.k sanmalarına hayret ediyor aynı zamanda nefret de ediyorum.
Bugün manava girdim. Oha dedim lan.

Niye olduğunu anladın sen.

Kiraz 10 lira

Elma 8 lira

Domates 6 lira

Karpuz 1 lira,

Kavun 2 lira

Armut 4.5 lira

Erik 2.5 lira

Hıyar bile 2 lira lan. Hıyar olum. Hıyar. Bildiğin pıtrak gibi her yerden çıkan hıyar.

Bunlar da minumum fiyatlar. Bu nasıl bi şey ? Aç kalcaz herhal o olcak.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL