Hollywood filmlerindeki klişeler beni deli edecek. Lisede Amerikan futbolu oynayanların popüler olup ponpon kızlarla gezmesi, ineklerin ezik kategorisine girip yemekte hep tek oturması, kızların ortada yer alan eziklikle-marjinallik arasında giden tiplere sempati duyması vs. Ayrıca engelli kişilerle dalga geçmek nasıl bir anlayıştır. Gerçekten var mı bu merak ediyorum... Ya bizim liselerde hocalarında gazıyla inek denen tipler en popüler tipler olurdu, herşeyi bilen ukala tipler. Herkesin bişeyler beklediğ ben sizin gibi boş değilim kafasında (kendi aralarında satranç, masa tenisi kulüpleri açarlardı, kütüphaneninde anahtarlrının kopyaları bulunurdu bunlarda, orta okuldayken (bizim için kütüphane demek sağlık ansiklopedisi demekti o
zamanlar:D) sporcuları görmezdik zaten minibüsle maçlara giderlerdi fln, maçlarına da erkekler giderdi ki o kadar yıl basket oynadım topu topu bir kız geldi yanıma.:D. Deli yürek izleyen tayfa vardı birde bizim sınıftaki kıza bakmış 11-clerden biri deyip dövmeye giderlerdi topluca. Bizim lise kültürü daha iyidi
bence:D