En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Hala zarf atarak, surat asarak karakter ögrenmeye olay cözmeye calısan insanlar var. Zarf atmayın, konusun, sorun, ögrenin, sacma sacma entrikalara girmeyin, net olun. Daha kolay, ciddi diyorum, deneyin bak.
teröristlerin tanık askerlerimizin sanık olduğu bir ülkede yaşamaktan nefret ediyorum
Hollywood filmlerindeki klişeler beni deli edecek. Lisede Amerikan futbolu oynayanların popüler olup ponpon kızlarla gezmesi, ineklerin ezik kategorisine girip yemekte hep tek oturması, kızların ortada yer alan eziklikle-marjinallik arasında giden tiplere sempati duyması vs. Ayrıca engelli kişilerle dalga geçmek nasıl bir anlayıştır. Gerçekten var mı bu merak ediyorum... Ya bizim liselerde hocalarında gazıyla inek denen tipler en popüler tipler olurdu, herşeyi bilen ukala tipler. Herkesin bişeyler beklediğ ben sizin gibi boş değilim kafasında (kendi aralarında satranç, masa tenisi kulüpleri açarlardı, kütüphaneninde anahtarlrının kopyaları bulunurdu bunlarda, orta okuldayken (bizim için kütüphane demek sağlık ansiklopedisi demekti o zamanlar:D) sporcuları görmezdik zaten minibüsle maçlara giderlerdi fln, maçlarına da erkekler giderdi ki o kadar yıl basket oynadım topu topu bir kız geldi yanıma.:D. Deli yürek izleyen tayfa vardı birde bizim sınıftaki kıza bakmış 11-clerden biri deyip dövmeye giderlerdi topluca. Bizim lise kültürü daha iyidi bence:D
http://www.cnnturk.com/2013/guncel/08/02/marmara.iletisimde.11.asistana.gezi.sorusturmasi/718168.0/

Yusuf Devran,akademik katkılara bakalım:

http://scholar.google.com.tr/scholar?lr=lang_tr&q=Yusuf+Devran&hl=tr&as_sdt=0,5

1996-1999 STV haber yönetmenliği ve muhabirlik yapmış. Orada çok kaliteli bir deneyim ağı oluşturmuştur eminim kendisine.

Akademik tarihçe de harika:

2005 doçentlik

2011 profesörlük.

nokta atışıyla Marmara'ya dekanlık. Marmara Üniversitesi'nde bir gün çalışmışlık var mı,yok.

Sosyal medyada çok pis atarı var bu beyin,ha "bey"den aşağısını kabul etmiyor. Herif falan derseniz dava açıveriyor. O yüzden Hazret ile giriş yapmanızı öneririm,kendisiyle konuşacaksanız.
@alone, geçen gün birisi bana selektör yaptı. söyle ki beni takip eden birisi ben online iken takip etmeyi bıraktı ve tekrar takip etti. tabi bunlar bana mesaj olarak geldi yani selektör yaptı anlayacağın :) 'bak bu son şansın' mı demek istedi acaba ki :)
Filmlerde sempatik gösterilen herşeyin öldürülmesi çok can sıkıcı. Kediler, kuşlar, çocuklar, yapmayın artık şunu aşın kendinizi. İlla nefret ettirmeyin kötülerden. Zaten yeterince adaletsizlik, orantısız güç kullanımı var, barların önünde her gece kız kavgası, bankalarda sıra kavgası, telefonda aslan kesilen magandalar, palalılar.... Nefret birikti içimizde bari siz masumları katletmeyin, rahatlayayım diye açıyorum filmi karnıma ağrılar giriyor.
Beni takip edip, beni online gördüklerinde geri takip ete basmazsam takip etmeyi bırakan tipler. Bir iki tane de değil üstelik.

Burası facebook değil çocuklar, her ortamı bozmayın.
Çoluk çocğun kafasına sıkan insanların,aynı zamanda kendilerine "Müslüman" korucu demeleri,cihada çıkmış olmaları artık bana ilginç gelmiyor. Şu histen nefret ediyorum. Yani hiç şaşırmamaktan,ölümle yücelenleri görünce korkmamaktan,terbiyesiz yüzlerine tanıklık etmekten,bu ölümlere rahatça kılıf bulabilmelerinden,kimsenin şeyine takmamasından,nefret ediyorum.
mutlak birhiyerarşiiçerenhoşgörükavramındannefretediyorum.sizkimsinizkihoşgörüyorsunuz.hoşgörükavramınıdamevlana'yakitlemişler.böylesığdüşünüyorsamemnuniyetleondandanefretedebilirim.
http://www.demokrathaber.net/genclik-egitim/eyleme-katilan-ogrenciye-burs-ve-kredi-yok-h21283.html

Üstü kapalı değil,açık açık bezdirme niyetindeler.

Şu haberi paylaştığım bir şahıs bana:

"Sizin zamanınızda öğrencileri okuldan atıyordunuz,az bile size"

Dedi bana.

Bu öğrenciler,slogan atan,tepki koyan öğrenciler, kimin öğrencisini hangi tarihte,hangi okuldan attı ? Sordum ama aldığım cevap kocaman bir ERROR...

Dahası bu öğrenciler,örneğin Suriye aleyhine slogan atarlarsa sonları ne olcak ? Yada AKP mitingine katılıp,gençlik kollarında poster asan öğrenciler,onlar da kapsamda mı diye sordum KYK'ya. Bakalım onlardan da kocaman bir ERROR bekliyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL