En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Sinemaya yalnız gitmek zorunda kalmaktan. Hele bir de her yana,tek derdi oynaşmak olan çiftler yayılmışsa hiç çekilmiyor azizim.

Dün bu çiftlerden birine valla, gelin evin anahtarını vereyim çok istiyosanız gibisinden bi bakış attım. Bence anlamadı ama olsun,attım.

:)

Sinema bence yalnız izlenir. Alone forever.... :D Burdan Alone'a da selam olsun madem.
Otobüs yolculuğu. İlk olarak asla uyuyamam yolda. Ha oldu tam dalar gibi olurum mola verilir. ya da filmi bırakıp uyumak istemem ve ne olursa olsun molalarda wcye giremem. gaz çıkartan horlayan biri illa yanıma oturur, önümde, arkamda illa çocuk olur, şaşmaz. Yatırılan koltuk, otobüste konuşma ihtiyacı olan tipler, mp3 dinleme gibi vakalarda cabası...
Bence pazarlarda,bamya satımı konusunda kotalar getirilmeli. Her anne her hafta mesela 500 gram bamya alabilmeli,daha fazla alamamalı.

Aynı şartları kerevize de getirebilirler.
Bamya soymaktan. Bamya ayıklamak yivvvrennnç bir iş. :(

Bazı şeyler dalında güzel.
Takip listesine beni alıp sonra online olduğumu görüp fakat takip edilmediğini görünce takip etmeyi bırakan insanlar dicem ama bu kişlerden bazıları tekrar takip ediyor sonra da yine takip edilmediklerini anladıklarında ayyyyyy yazarken sıkıldım neyse bunlar beni deli edecek gözüm görmesine basıyorum. Tamam takibi bıraktın bu inat ne kardeşim benim arnavut tarafımı bilmiyorsun sen.
Bencil ve alayışsız akrabalar.Bende bol var.
Salonda yarım saat kaldır indirle şişirdiği pazularına bakıp bakıp sırıtan tiplerden.

Komik bi şey varsa söyle biz de gülelim diyesim geliyor. Meslek hastalığı :D
bazı insanlar tam nefretlik...ne diyim.
bu ülke, sansürlenen kitaplar, beyni olmayanın fikri olması, yobazlar.
Birazdan istanbul'a gideceğim. Hep yadırgadığım şeyler başıma geliyor. Bu kalabalıkta millet manyak herhalde yollara koyulmuşlar derken 3 şehir gezicem bu hafta. O değilde İstanbul'a yerleşirsem o fena:(
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL