En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler
aslmalı mescidden orda kendini aristokrat görenlerden tranvayın 24:30 da son bulmasından elinde tespikle kız kesen ipnelerden o kadına tekme atan ............... .................... ................ ................. ........................... .................... ....................... cocuğundan
Karpuzun göbeeegini yiyen insanlardan. Bir insanın karakterini burdan analiz edebilirim. Bir insan karpuzun göbeğini yer de kalanını bırakırsa o insan goygoycudur,vahşi kapitalisttir,amerikancı aynı zaman da mandacıdır hatta mandadır. Adi.
+Dvd bozuk..
-Nasıl olur hepsi temiz cdlerin..
+Çizik ve bozuk dvd..
-Karşı tarafta iyi bir dvdci var..?
+Ne yani burdan bir daha alma mı diyorsunuz?
-Hayır canım..Hangi programda çalıştırdınız?
+Nero.
-Bakın, bunu bir daha yapamam..
+Dvd bozuk, bu benim problemim değil..
-Tamam, alın şunu..
(aradan 5 saniye geçer ve kimse konuşmaz)
-Ee alın..
(Alaycı bir gülümseme..)
-Bu princo piyasadaki en iyi dvd..
+İçimden: (Ticaret adamı olduğun için elindekinin tabiki en iyi olduğunu söyleyeceksin..
Ama gerçek şu, princo en dandik dvd markasıdır..)
..
..
..
MASKELİ BALOYA DAHİL OLUNCA HERŞEY KARMAŞIKLAŞIYOR..
insanlar, sahip oldukları işlerinin adamı..
Maalesef bir avukat yalan söyleyerek para kazanır, bir polis kimlik sorarak veya arabayla turlayarak,
veya bir hakim ahiret soruları sorarak, ve hakkında zerre bilmediği bir konu hakkında hükümler vererek.
öğretmene bakalım..
Bernhardın dediği gibi:
"Öğretmenler Her gün yeni bir insanın hayatını mahvederler ve bunun karşılığında para alırlar"..
Funny Gamesdeki Paul gibi konformist yaşamlara çomak sokan haytaların, bu baloya dahil olup balodakilerin huzurunu bozması gerek..
Balodan ve içindekilerden nefret ediyorum..
Düşüncesiz,plandan programdan bihaber,yumurtanın kapıya yarım saat kalmasına doğru işi gücü halletmeye çalışan insanlarla aynı evrende olmak..
puan verdikten sonra istemsiz bir şekilde çıkan "beni kategorize et" dalgası
Belirsizlik. Kararsızlık.
Hele hele ikisi birden..
zekasını,entelektüelbirikiminiinsanlarıezmek,aşağılamakiçinkullanan kibirliinsanlardannefretediyorum.
+ Neden hiç aramıyorsun?
- Çünkü eşeğin ..... dolayı.
Her seferinde bu diyaloğu kurmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.
*Ucuz parfüm süren ve külotlu çoraplarıyla bir fare ölüsüne (onun kokusuna) taş çıkartacak olan kadınlar..
*Erkeğini kıskandırmak isteyen ve vajinasını bir silah olarak kullanan her kadın..
(Bunlar bana denk geldiğinde sarsılma olasıkları çok yüksektir)
*Yalnızlıktan korkan ve bu yüzden erkeğinin elinden tutan her kadın..
*İstediğini istediği zaman elde edemeyince avazının çıktığı kadar bağıran ve intikam peşine koşanlar..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.