En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Uzaylılardan özellikle de uzaylı nincalardan...

Uzaylı nincalar da nincalık kurumunun ahlaki yapısını bozuyo.

Adiler

:(
polisten, ordudan, bürokrasiden velhasıl devletten ve kişi üzerinde tahakküm kurmaya çalışan bütün kurumlardan, insanlardan; şehirlerden; dünyayı, doğadaki uyumu mahveden sanayileşmeden; kapitalizmden ve onların araçları olan bankalardan; ırkçılıktan.... nefret ediyorum. (sanırım bu ara fazla doldum. )
Sevgilisiyle gecenin bir vakti kavga eden sokağı arşınlayıp "Bak çok kötü olacak, kırdırttma bana bu telefonu..." diye tehditler savuran tipler, bir gün tencere, tava ne geçerse elime kafanıza fırlatcam allah yarattı demeden. Ayrılmaya cesaretin yok, sözünü de geçiremiyorsun anca hava-civa. Yok bara neden gittin, yok gittin niye kola içmedin, orada erkeğin işi ne, ben kızların içine gitsem ne derdin. NE DİCEK AYARLAYABİLİYORSAN AYARLA GÖREYİM KIÇINI DER:) Valla stand-upçular daha çok malzeme toplar sizden. Olan telefonlara, camlara oluyor anca... O telefon neden açılmıyormuş:D
sivri sinek bide cyran lan gapı çarpılıo tak tuk ceyran edio gapıya küt die korkuom ondan sonra :D
budha,şudha,odha !
Faşistlerden ve gönül verdiği herhangi birşey uğruna körleşebilecek kadar bağnaz insanlardan nefret ediyorum..!
Şu an görebildiğim en marjinal grup,polis.
Bugün çok sıkıldım irmik helvası yapayım dedim. Ama irmik helvam,lapa lapa oldu :( Şu an bir tencere lapa kıvamlı irmik helvam var :((

Çoluk çocuk yesin diycem de,onlar sevmez ki,irmik helvası :(
kimseye çattığım yok.öyle tatmin arayaşlarım hiç yok.tatmin yollarım var çok şükür.ben sadece merak ettim benim bildiğim bir şehirde misin diye.öğrenmeye çalışma biçimim yanlıştı okadar.

insan sevmediği bir şehri görünce heycan yapıyor.sevmese bile.

ayrıca: özür dilerim Anathema
Egosu kalbinden büyük insanlardan.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL