Karantinada Olması Şaşırtan Filmler

closer, vicky christina barcelona, mullholland dr, the village, vanilla sky, ulak, yumurta, the break up, burn after reading, requiem for a dream, ıssız adam

bence karantinaya alınan filmler için gerekçe sunulmalı. filmleri anlayamadığımız için karantinaya alamayız zira o filmler şahsımızın gayet iyi anlayabilmesi ve zevkle seyredebilmesi için yapılmadı. yukarda adı yazılan filmlerin her birinin karantinada olmaması için ayrı ayrı bir sürü sebep sayılabilir bence.
Apocalypto --> (3 kişi eklemiş.) wuhooo o 3 kişiyi merak eder oldum :S
2001: A space odyssey

Mullholand drive

Requiem for a dream

Closer

Constantine

Yumurta
Mulholland Dr.' ye cevaben :)



anlaşılamamış olması muhtemeldir karantinaya ealan kişi tarafından.
Burn After Reading , Ulak , Vicky Cristina Barcelona , Requiem for a Dream

bu filmler neden karantinada anlamış değilim...
ıssız adam karantinaya alınmayı haketmeyen bir film . ama malesef
300; Mel Gibson amcanın Kıyameti bir başka deyişle kıymetli "Apocalypto" KESİNLİKLE KARANTİNA OLMASI GEREKİR.. AA NE KADAR EĞLENCELİ .. AMA GÖRSELLİK FALAN MÜKEMMEL..

Evet efendim görsellikleri belliki çok güzel ve bu yüzden de büyülemiş gibi AMA ALT METNİ ŞUDUR: "HASTALIKLI ORYANTALİZM"

NOT: Stanley Kubrick'in filmlerini de karantinaya alınıyorsa harbi şaşırılmalı..
Bende farkına yeni varıyorum :)

Karantina Bölgesi çok gelişme göstermemiş ne yazık ki. nedenini ise farketmişsinizdir; bahsettiğimiz "bu nasıl karantinada olur be kardeşim" dediğimiz türden filmleri karantina bölgesine alan kişilerin sayısının 5-10 u geçmemesidir. Oraya bir sınırlama getirebiliriz ya da biraz daha sabırlı olup karantina bölgesi hedesinin gelişmesini bekleyebiliriz.



Arkadaşlar izlediğiniz kötü - kötü filmleri(bazen iyi - kötü filmler de olabiliyor) karantinaya almaktan çekinmeyiniz :)
Ek olarak Mulholland Dr.
Şimdi efendim malumunuz sitemizin istatistikler isminde pek çok açıdan yararlı bir kısmı mevcut. Bu kısımda yer alan istatistikler arasında, site kullanıcıları tarafından en çok karantinaya alınmış 100 film de listelenmiş olarak bulunmakta. Şimdi elbette zevkler ve renkler tartışılmaz -açıkcası bu açıdan bakarsak en azından ilk mesaj için biraz kişisel bir başlık oluyor bu-, ve fakat listede bulunan bazı filmlerin karantinada olmasına gerçekten bir anlam veremedim. Bu konuda bir de siz filiminsanı dostlarıma danışayım dedim, sizlerin de bu listede olmasını garipsediğiniz filmler var mıdır acep?



Mesela örnek teşkil etmesi açısından; A Clockwork Orange, Requiem For A Dream, 300 ve Saw filmlerinin listede -son üçünün yükseklerde hem de- yer alması oldukça şaşırttı beni. Arada Ghost, Borat, The Blair Witch Project ve Barda gibi -şahsi fikrimce- plaseler de var.



Öte yandan el birliğiyle Recep İvedik'i karantina listesinin zirvesine çıkaran filiminsanı arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.



Herkese iyi seyirler efendim.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL