İtiraf

Ne b.k yedigim belli degil
içki içmenin çok cool olduğunu düşünüyorum

her zaman içtiğimi belirtirim ne anlatırsam anlatayım

ayıqs :)
Bugün barda çok komik bir olaya şahit oldum. Yan masada 2 tane gösterişli kız oturuyordu etrafında da 2-3 tane masayı kesen tipler... Elemanlardan biri ne dediyse artık tanışmak için, kız direkt: "Müdürünüzü çağırır mısınız, bizi rahatsız ediyorlar" dedi. Garsonlar gelip kolundan tuttuğu gibi dışarı çıkarttı elemanları. Çocuk çıkarken kekeleye kekeleye "Allahtan sizin gibi gerizekalı değilim" dedi Kız: " Ah canım, kıyamam" dedi. Çocuğun düştüğü duruma baya güldük ama aynı zamanda üzücü de. Aynı durumda olsaydım sanırım kendimi denize atardım o an:) Daha mantıklı bir hareket söylenecek söz de yok:D
Aslında yazmak istediğim çok şey vardı fakat uygun konu başlığı bulamadım. Açmaya da üşendim, vazgeçtim yazmıyorum.
Gözümün önünden 10 larca yoğun bakım hastası geçti,yataklarında kablolalara bağlı halde,sonra bir kere üzerine hastane çarşafı örtülmüş morga doğru yol alan ölü bir beden gördüm,yanımdakiler daha onlarcasını gördüklerini söylediler,şimdi tekrar evimde pc başında sahte,yapmacık,yapış yapış hayatlarla yüzyüzeyim,tüm bu yaşadığım realitenin içinde,bu yapmacık hayatlar her zamankinden daha çok rahatsız ediyor beni,sahte yaşamıma geri döndüğüm için mutsuzum evet tüm gördüğüm acı gerçekler,yaşamımın bir anlamı olduğunu hissettirmişti,hayatımı herşeyden daha çok yaşanır kılmıştı.Evet üzgünüm,laf olsun diye değil,bu boktan dünya da yaşamaktan gerçekten üzgünüm.
bir eksiyi bile kaldıramayıp gelip gerzek gerzek mesaj atan mallar var ya şu sitede hepsini ''seve seve'' öldüresim geliyor.
Sıkıldım, bunaldım, sıkıldım, bunaldım. ÇOK SIKILDIM.
Herkese muhalefetin, sonra neden herkes bana muhalefet diye tepiniyorum.
Kendime stalker derdim, işin ehli olanlara haksızlık ediyormuşum. Korkuttunuz lan
Temizliğimi ve kutsallığımı yitiriyorum beyaz sayfam ağırdan kararıyor, makyavelistleşiyorum...

Bunun nedenini de iyi biliyorum bunun olacağını da iyi biliyordum, aptalım büyük aptal!
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL