İtiraf

Rekora koşuyorum: 1 haftadır aralıksız içiyorum (o yorumu da o saatte içmeye başladığımda yazmıştım) şu iki gün dinlenmek şart :)
El cevap: Benim isteğim sanal değil de reelde biriyle tanışmak. Alakasız bir yerde kafede, otobüste, sinemada muhabbetin başlaması gibi. Çünkü böyle tanışınca insan daha samimi oluyor ve görüşme zorundalığın olmuyor. Kendimi tam ifade etmek gerekirse (öyle bi iddian olmamış ama) kendimi göstermek değildi amacım.
Rinas yeni biriyle tanışmak istediğini söyledikten sonra acaba kaç kişi mesajla kendini gösterdi merak ediyorum. Ve Rinas'ın o "bir"i seçerken hangi kriterleri kullandığını da merak ediyorum.
Yeni birileriyle tanışmak istiyorum
Hepinize üç beş saydırmak istiyorum, ama beni sevmezsiniz diye ses edemiyorum.

Yazık bana
filimadaminda takilmaktan eskisi gibi zevk almiyorum:(
Ya halüsinasyon görmeye başladım ya da unutkanlığım tavan yaptı.Daha 1-2 gün önce abur cubur tarzı şeyleri tıktığım dolapta büyük paket çubuk kraker gördüğüme eminim.Hatta allah bilir ne zaman aldım bunu unutmuşum diye şaşırmıştım.Şimdi baktım yok.Buna artık ne denir bilmiyorum.Genç yaşta bunadım mı yoksa rüyamda falan görüp gerçekle mi karıştırıyorum.Gece gece kafam karıştı iyice:)
Şehir içinde araba sürmekten nefret ediyorum. Her yerden bir şey fırlıyor, şehirleri boşaltsınlar yeter artık bu çile...
Kadınlık konusunda özgüvenim 0(sıfır)
Daha bi kaç ay öncesinde bütün yazı ot gibi geçireceğime kesinlikle eminken şimdi kime nası vakit ayırsam diye iyice sıkışmış durumdayım. yazın tatil falan yapmıycağımdanda kesin emindim halbuki. ama sürekli bişi çıkıyo bi yerlerden. vay anasını... hiç aklımda hayalimde olmayan şeyleri gerçekleştiricem belkide. yine olmadan inanmam! :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL