İtiraf

Çoğu zaman vakit geçirdiğim insanlardan nefret ediyorum sonra da onlarla vakit geçirdiğim için kendimden ...
3 gün önce takip edip üç gün sonra takibi bırakıp kendine takipçi dizip takibi az tutan arkadaşlar gözlerinizden öpüyorum. Her daim ergen kalın. İçinizdeki ergeni öldürmeyin.
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde beş yıl hizmet verdim. İki gün önce öğrendim ki, bir öğrencim çıkan olaylardan dolayı vurularak öldürülmüş. Öğrencim fırıncıydı. Nerede ve ne olduğunu çok iyi bildiğim bir fırında sabahın üçünde çalışmaya başlar bazen sabahlardı. Özel harekat polisleri Muhammed ve bir arkadaşını öldürmüşler. Ben her şeyi bir tarafa bırakayım 16 yaşında bir delikanlıydı Muhammet. Örgütçü falan değildi. O fırındaki insanlarla ramazanlarda birlikte çok oturduk. Oranın esnafı, polisi çok iyi bilir o fırını. Ne tür bir durum, bir delikanlıyı öldürüp naaşını annesine göstertmemeyi haklı çıkarır ? Buna nasıl bir mazeret üretilebilir ? Ben gerçekten anlamadım. Duyunca içim acıdı. Dün öğrendim ki,malum gazeteler haberi "İki terörist öldürüldü" diye girmişler. En azından buradan yazayım öldürülenlerden biri lise 3.sınıfa yeni geçecek olan bir delikanlıdır. Ölenin arkasından en azından dürüst konuşalım. O kadarını borçluyuz.
siteyi gece saat 12'den sabah 8-9'a kadar herhangi birinden herhangi bi mesaj beklediğim için açık tutuyorum. aylardır gelmedi.
çayımı demledim tütünü sarıcam, hayat güzel lan.
filimadamiüniversitesi.com a yumuşak bir geçiş.
Hayata karşı çok istahsizim hayallerim bile yok. Galiba ruhsal ölümüm gerçekleşmiş, ruh denen şey varsa tabi :/
Yalnız olmadığımı en çok şu sitede hissediyorum.Bundan 20 yıl sonra da açıp burdan film yorumu okuyabileyim istiyorum, ortalığa düşmesin güzelim yer(şu haliyle bile buraya ulaşmış bu kadar ergen düşünceli insan olması ürkütücü).Hayatımdaki nadir ve güzel şeylerden biri olmaya devam etsin.
4 yıldan beridir bu siteye üyeyim daha önce itiraflar bölümünü görmemiştim. 4 yıl sonra görünce şöyle bir okudum da hayretler içerisinde kaldım. Yuuh. be !!!

Ulan bu kadar mı çaresiz , bu kadar mı hayatla bağlarımız kopuk ? okuduğum 40-50 itirafın %80'i - abe çok yanlızım bea pffsss- kimse beni sevmiyor pffss- sevgilim yok ühühü- hep bir iç sıkıntısı. hep bir umutsuzluk , çaresizlik , yalnızlık falan filan....

bakın sevgili yanlız ve kendisini çaresiz hisseden arkadaşlarım :)

çok açık konuşucam.. Bu siteden bir çok insan tanıdım. Bazıları ile dışarıda görüştüm. Birisini mahkemeye vermekten son onda vazgeçtim. Birisi ile bir yıl dışarıda, evde, orada burada görüştüm. Sonradan evli olduğunu öğrendim, Bir başkası farklı cinsiyette çıktı karşıma...vb. Bu sitede yaşadığım buhranı başka yerde görmedim ben. Çok acayip bir ortamdayız kabul edelim.

Şimdi sevgili yalnız arkadaşlarım !!! Ankara'da zirve düzenlesem kaçınız geleceksiniz ? benim başıma bu kadar çorap örüldüğü halde bunu teklif edebilecek cesareti gösterebiliyorum. Peki kendisini yanlız hisseden kaç kişi bu olası zirveye katılabilecek.

Önemli olan hayatı - yanlızlığı sorgulamak değil onu çözümlemektir. Herkes sorgular ama herkes çözümleyemez...

Hayatta birazcık adım atmayı öğrenmek gerek. Bir kere geliyoruz bu dünyaya. Bize anlattıkları gibisinden de bir ahiret ve sonsuz yaşam hayatı da yok. ( ben buna inanıyorum. cesaretimin bir kısmı burdan).

Biz , bizi yönetenlere rağmen, izledikleri boktan politiklara , ötekileştirmelere rağmen mutlu olabiliyorsak, her halükarda mutluluğu yakalayabiliriz.

Yazık etmeyelim...

Birde itiraf yapalım gelenek devam etsin.

14 gün evvel Yenimallahe Vergi Dairesindeki şefi 5. katın penceresinden aşağıya sarkıttım. Dolayısıyla güvenlik beni yaka paça dışarı attı. Eğer bir gün bir kuruma işiniz düşerde işiniz hallolmaz ise bu yazdığımı hatırlayıp , bu kurumlara hergün mağruz kalan beni ve bu yazdığımı hatırlayın.Bu ülke bütün kurumları ile birlikte yerin dibine batmış. Hergün azıcık azıcık tecrübe ediyoruz sadece.

Saygıylar...
10 gün oldu ki,gribim. Üstüne 3 gündür diş ağrısı başladı. Bu sabah da kulak ağrısıyla uyandım. Tüm ağrılar bir araya geldiler,hepsi birleşince bedenim hissizleşir diye umuyordum ama yok, tramisu gibi, acının tüm katlarını hissediyorum. Belki üçten fazla katı vardır ? Neyse keşfetmek istemiyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL