İtiraf

Hayatımın dolu dolu 4.5 yılını film izleyerek geçirdim. Evet 39.408 saat, evet 2.364.480 dakika ve evet 141.868.800 saniye. Salise olarakta 14.186.880.000 yapıyor sanırsam. 26.473 film izledim totalde.
Buraya 2013'te üye olmuşum ama film eklemek dışında bir şey yapmamışım. İki gün önce kullanıcı takip etme özelliğini yeni kullanmak gibi bir mağaradan çıkışın ardından bugün filimadamı'nın ''bir mevzu çıkar'' diye forumvari bir bölümü olduğunu da yeni gördüm. Hayat sürprizlerle doluymuş gerçekten.
Müzik dinlerken binlerce kişiye grubumla konser veriyorum,stadyum konseri üniversite bahar şenlikleri konseri yerel konserler gibi gibi.Şarkıyı erkek söylüyorsa o erkek ben kadın söylüyorsa o kadının şarkıyı söylediği erkek oluyorum.Geçenlerde Metallicadan önce ön grup olarak sahneye çıktık baya heyecanlıydı.Bu gece Avrupa turnemiz başlıyor Almanya İngiltere ve İskandinav ülkeleri rotamız,biletler bizim İrfan abide.
Bir itirafım var. Pek eğleneceli olmayacak aslında. Kusura bakmayın her kimseniz. Ama ne yapayım söylemek istedim. Üniversiteden bir kız vardı ders çalışmıştık bir sınav için laf arasında taze nohut sevdiğini söylemişti. Onunla beraber beşiktaş kabataş arasında yürümüştük. İkimizde eski sevgililerimizden bahsetmiştik. Ama bir farkla benim eski kız arkadaşım 4 ay önce başka birini bulmuştu. Onun erkek arkadaşı ise ona dönmüştü. Babam memleketen dönerken bir salkım taze nohut getirdi. Benim aklıma o geldi. Aradım 5 dk görüşebilir miyiz dedim. Kız sevgilimi havalanından gönderdim az önce biraz meşgulüm sonra olmaz mı dedi . Israr ettim biraz ikna oldu. Oruçluydum koştum metro'nun ordaki köprüde eline poşeti uzattım. Ne var içinde dedi taze nohut mu yoksa dedi sevinerek. Sonra bana niye yaptın bunu dedi ? Ben mutlu olmanı istedim başka bir sebebi yok. sonra teşekkür etmek istedi. Ama ben teşekkür için yapmamıştım. yine de elini uzattıı tokalaştık. sonra ben bir anda gitmek istedim ordan. hoşçakal dedim. Mesaj attı 10 dk sonra teşekkür ediyordu.yanılamadım aradı açmadım. Ben çıkarcı bir insan değildim. Ondan bir şey istemiyordum. Annemden öğrenmiştim yaptığın iyi bir şeyi anlatmazsın. Annem pazardan dönüşte dilenci gördüğünde ekmek verir elma domates verir. Kimseye bahsetmez. . .Sonra 4-5 saat sonra gördüm kız beni whatsaap'tan engellemiş. Anlam veremedim. Ona değil insanlığa garipsedim. Hayat öyle bir hale gelmiş ki. Kimse karşılıksız bir şey yapmaz olmuş ve ben yapına kız kim bilir ne düşündü. İylik yapmak tuhaf bir şey olmuş. Dünya ne kadar kötü bir hale gelmiş. Bunu kabul edemem. Birileri daha olmalı yeryüzünde . . .

hayat böyle çok güzel diyebilmeliyiz beraber. yalan olsa da. . .
Hayatımın hiçbir yerinde düzen olmayan ben takip edilen ve takip edenler sekmesi aynı sayıyı göstermiyorsa deliriyorum , kaşım gözüm oynamaya başlıyor
Bunun ergenlikle alakası olmamasını diliyorum , aynı zamanda bir film sitesinde itiraf başlığına itirafımsı bir şey bırakmanın hüznünü yaşıyorum
Uzun bir aradan sonra, itiraflar bölümüne girdim ve baştan sona tüm sayfaları okudum :] en çok eğlendiğim itiraflar, Havlayankuzu'nun itirafları oldu.
seçenek çokluğundan ötürü o filmden o filme atlayıp çözümü; 'e bari kitap okuyayım ' da bulan başkaları da vardır herhalde o.O Allah bereket versin demeli miyim listelerinize bilemedim . zira seçim yapamadım film konusunda.:) sonuç : ' Cemil Meriç - Mağaradakiler :)
Scary Movie serisini seviyorum.
Senelerdir izlediğim tüm iyi filmleri, yeni ayrıldığım eski eşimle beraber izlediğim için aylardır iyi film izleyemiyorum. Beraber izlediğimiz tüm diziler yarım kaldı, devam etmeye ne zaman başlayacağımı çok merak ediyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL