Bu aralar ne/neler okuyorsun, bize de önersene! :)

Sevgili babelfish, yazdığın o cümleyi söyleme cüretinde bulunan herhangi bir yaratık bence değil yazar, insan olarak bile dikkate alınmamalı derim ben. Hangi devirde yaşadığını sanıyor acaba?

Ben bu konulara karşı fazlasıyla hassas bir insan olarak tepkiliyim. Filmlere, kitaplara, makalelere vs.. herşeye.

Kendisi de bir kadın tarafından 9 ay taşınmış, beslenmiş ve eğitilmiş hiçkimse herhangi bir kadına karşı herhangi bir söz söyleme hakkına sahip değildir. Bu kendi doğasına aykırıdır bence.
Bülent Akyürek'in "Kadınlar Üzerine Ahmet Abi'nin Gözünden Kaçanlar" kitabını okuyorum.. 2 TL'ye almıştım, 20 kuruşluk kitap bile değilmiş.. Bir de adamı yere göğe koyamıyorlar orada burada, baktım da.. 157 sayfa bir kitap, adam hayatı yalamış yutmuş, arada kadınlar da gümbürtüye gitmiş anlayacağınız.. En son 86. sayfada "Tecavüz, kadının müstehakı olmasaydı, yaratıcı ilahi adaletini bu kadar açık seçik gözler önüne sermezdi." cümlesini okudum ve oradan öteye gitmemeye karar verdim.. Zaten bu kitaptaki saçmalamaların son damlası oldu benim için.. Ha, yerinde tespitler yok mu, var.. Ama insan biraz haddini bilmeli diye düşünüyorum..

Tamam, çok underground'sın kardeş, aferin sana, sen kahvehane muhabbetlerine devam et en iyisi..
yalçın tosunun anne, baba ve diğer ölümcül şeyler adlı kitabı yky larından. tavsiye ederim. fiyatı da 7 tl 83 sayfa olmalı
Evet dehsett, ayrıntı yayınlarından.
ayrıntı yayınları'ndan mı o? öyleyse güzeldir baya...
Acemi Pezevenk - Ola Bauer.

Nedendir bilinmez yeraltı edebiyatından gidiyorum şu sıralar. Daha kitabın başlarında olduğumdan yorumlayamıyorum pek ama güzel gidiyor şimdilik.
hehehhe :) hatta nihahahah :D
Gabriel Garcia'nın bu, okuduğum 4. romanı. kolera günlerinde aşk'ı geçen gün tv'de izleyince hemen korsanını aliim d başliim dedim hehehe :) inşallah günün birinde ispanyolca orjinalinden de okumak nasip olucak :)
Harikadır G.G. Marquez hele bir de Kolera Günlerinde Aşk...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL