en gerildiğiniz ya da korktuğunuz film

robert downey in oynadığı in dreams filmini de çok beğenmiştim ayrıca Roy orbison un 'in dreams' parçası da tam soundtrack olmuş ve ayrıca bu parça başka bir gerilim de diyebileceğimiz David Lynch in Blue Velvet(mavi kadife) filminde de geçmektedir.O filmde etkileyici br gerilimdir.
bana da bildirirsen sevinirim (özellikle bahsettiğim sahneler varsa kesin o'dur)
maniac olabilir belki.indirmeye başladım şuan.yarın bi göz atıcam.umarım bu filmdir.teşekkürler.
filmin adını bulan olursa banada sölesin lütfen o zaman.tekrar izlemek isterdim doğrusu :)
şeytan çarpması..film belki çok iyi değil ama hassas ve narin ruhları etkisi altına alabilir..gece 3 olayı ise ilginç..

tek başınıza gece 01:00 - 03:00 arası izlemeyin..hata edersiniz..bir de şu var "ben bu filmden korkmayacağım" moduyla ve önyargısıyla işe başlarsanız yine hata edersiniz...en iyisi saat 22:00 gibi izleyin.korkutucu olmasa bile etkileyicidir..
dediğin filmi ben de hatırlıyorum. çıplak kadınlarla ilgili bir puzzle çözerken annesi dövdüğü için tüm kadınları öldüryüordu. hatta sonunda annesinin ölüsü sedyedeyken bu katilin hayalarını sıkıp öldürüyordu. aynı film sanırım ben de vhs de izlemiştim.bulmak lazım o filmi
küçükken annemle bi korku filmi izlemiştim.adını falan bilmiyorum ama trt yayınlamıştır o zamanlar başka kanal olmadığına göre.bi tane katil vardı kadınları öldüren.bi kadının gardrobundan çıkıp öldürüyodu kadın dolabın kapağını açtığında,başka bi kadınıda kadın yatağına oturup ayaklarını yere koyduğunda yatağın altından kadının ayağını tutup kesmişti eğer yanlış hatırlamıyosam.o sahne beni baya etkilemişki yatağın üzerine öle oturupta ayağımı koyamadım çoğu zaman.bayada küçüktüm aslında filmi izlediğimde bi tek bunlar kalmış aklımda.bilinçaltıma işlemiş demekki.bide ünlü "O" filmi var tabi.ondan sağlam korkmuştum.palyaçolarıda hiç bi zaman sevimli bulmadım zaten.korku filmi öğesi olmaya gayet uygun olduklarını düşünüyorum.aynı şekilde şu vantrilokların konuşturduğu ürkünç kuklalarda öle bence.
başrolde oynayan kız çocuğunun ruh halinin ciddi ölçüde bozulduğunu öğrendiğimde şeytan filminden iyice tırsmıştım ama türk versiyonu daha korkunç.badi gibi:) korku filmini beceremediklerinden midir nedir. o makyaj bana daha ürkütücü geliyor...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL