en gerildiğiniz ya da korktuğunuz film

korku filmleri ile aram pek yoktur. Ancak birkaç yıl önce öyle meraktan srpski ve salo ya da sadom’un 120 günü filmlerinden kesitler izlemiştim. Korku anlayışımız aynı olmadığından dolayı herhalde etkilenmedim. Bu yıl planımda şöyle güzel bir korku film arşivi bulmak ve tek tek izlemek var. Bakalım beni kim korkutacak.
Ben ’The Ring’ ve ’Death Silence’ ve ’The Others’ filmlerinin kurgusunu önde tutarım, yapım olarak da bence en iyisi ’The Conjuring’, ayrıca ’Annabelle: Creation’ filmi yapımcısı da filmin kurgu kararlarını ve kamera arkasını Youtubeda paylaştığı için ayrı bir tat verir (youtube/ponysmasher) ama nedense ’Sinister’ filmi kadar beni geren başka bir film olmadı.
Listemde size ömürlük yetecek ve gece uyutmayacak korku filmleri sundum.

https://www.sinefil.com/liste/ed53m81
The Conjuring ve The Cloverfield Lane adlı filmlerde fazlasıyla gerilmiştim. Özellikle de The Cloverfield Lane'i izlerken kalbim o kadar gerilmeyi kaldırmamış pıt pıt pıt diye atmıştı. O günden beridir sinemada gerilim/korku izlemiyorum.
Silent Hill filmine çocukluk yıllarımda çok yükselmiş ve bir Piramit Kafa hayranı olmuştum
Zamanında benim için semum filmi olmuştu :D
Türk korku filmleri genel olarak.
Siccin 5 -_-
Genellikle türk korku filmleri oluyor :D Adamlar biliyor en çok neden korktuğumuzu ülkece :D
Şayet izlemediysen Mothers Day filmini önerebilirim. HP Lovecraft'ın hikayelerinden uyarlanan Dagon isimli filmde güzel bir fantastik korku filmidir.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL