en gerildiğiniz ya da korktuğunuz film

hala arıyorum bu filmi..
Uzun zamandır gerilemedim:) Ama Session 9 iyyidi.
musalalt serisi:D:D iğrenç ötesi olmasına rağme çok gerilmiştim ya
Garez

Korkuyla ilgili her tür hastalık belirtilerinin başlamasına ve yerleşmesine neden olmuştur. :/
teşekkürler :) o halde maniac aradığımız filmlerden biri değilmiş.bende araştırayım filmleri bi yandan.artık kim bulursa şansımıza :)
benim çok net hatırladığım (çok affedersin) annesi sedyede yatarken bu elemanın hayalarından tutup, hayalarını patlatıyordu...ama vhs de izlemiştim nerede iğrenç filmler var izlerdik bulabileceğimi de sanmıyorum çünkü seri katil konusu zaten b-tipi filmler için bir ara modaydı. çok film var o tarz...ama senin dediğin filmi araştıracağım bakalım
senin bahsettiğin film olup olmadığından emin değilim.filmde puzzle yok.annesiyle sorunları var evet.annesi çocukken dövmüş bunu falan.kadınlarıda sürekli annesi zannederek öldürüyo.sonra alnından itibaren kafa derisini kesiyo öldürdüğü kadınların.evde plastik mankenlere takıyo o saçları.filmin sonuna yakında annesinin mezarının başındayken annesi mezardan çıkıp bunu tutmaya çalışıyo.tabi hayal görüyo bizim eleman :) senin anlattıklarınla benzeşiyo yani biraz.
peki bu film benim dedğim filmiymiş (annesi ile ilgili son vs.) senin dediğin filmi de ayrıntılarından hareketle araştıracağım:)
benim dediğim film "Maniac" deilmiş kaede.izledim ama hiç benzer sahne yok.tek ortak nokta kadınları öldüren bi katil olması.bu arada filmde tüfekle bi kafa patlatma sahnesi var,cidden çok fantastik olmuş :D karpuza döndürmüşler adamın kafasını.ağzım açık izledim :D oyunculuklarda gerçek kesitten hallice.benim çocukken izlediğim film otel gibi bi yerde geçiyodu.yanlış hatırlamıyosam katil orda çalışan biriydi.asansör vardı.kadının birinin ayağını kesiyodu,bi diğerinin dolabından çıkıp öldürüyodu falan.hatırladıklarım bunlar.aynı filmden bahsetmiyoruz sanırım :s
ilginc, umut diye bir arkadaşım bana rüyamda filmini izletmişti. gayet korkutucu bir filmdi. robert downey junior'a psikopatlık ço yakışmış. bir de hastaneden kaçma sahnesi gayet güzeldi...http://www.filimadami.com/film/2864/in-dreams/ (o umut dediğim arkadaşımla o gün arka arkaya 7 film ilzmiştik rekorum hala o'dur)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL