en gerildiğiniz ya da korktuğunuz film

Genelde korku filmlerini gece 1,2,3 civarı izlemeyi tercih ediyorum. Böyle daha korkunç oluyor ve korkudan da zevk aldığım için ultra bi zevk yaşıyorum. Korku türlerinin hepsini severim ama en çok sevdiklerim slasher teen-slasher bilyorum bunlar pek korkunc olmuyor. Ancak bundan ziyade çok korkunç yada gece izlenmemesi gereken filmleri izledim genelide bayat oluyordu. Bilmiyorum bana mı öyle geldi ancak özellikle gece izledim ve tepki vermeden izledim bende hic bi tepki bırakmamıştı. Bırakmamıştı derken hiç korkmamıştım bilmiyorum ben tuhafım sanırım.
ALINTI Genellikle türk korku filmleri oluyor :D Adamlar biliyor en çok neden korktuğumuzu ülkece :D
Türk yapımı korku filmleri beni korkutmuyor ya, sadece midemi bulandırıyor
Normalde sürekli korku filmi izlerim, korkmam. Ama en çok gerilip, kasıldığım filmlerden biri Yaşlılar filmi olmuştu.
spoorloos...
En son on iki yaşındayken ABD yapımı The Ring'i ve Exorcist'i izlediğimde korkmuştum. Ondan sonraki bütün korkularım en fazla gerilmekten ibaret oldu çünkü insan bir yerde korkmayı bırakıyor.

Gerçek korkuyu hissetmeye en yakın olduğum filmler kulaklıkla ve yalnız başıma izlediğim The Blair Witch Project ve Paranormal Activity'dir. Zaten found footage filmler genel olarak saf korkuyu harekete geçiriyor bende ama tabii yalnız izlenecek, karanlık olacak ve kulaklık olacak kesin.
Whiplash. nefesimi tutmuştum izlerken.
Funny games, gece uykudan önce izlenmemesi gerek yoksa benim ki gibi uykunuz haram olur.
ALINTI Listemde size ömürlük yetecek ve gece uyutmayacak korku filmleri sundum.

https://www.sinefil.com/liste/ed53m81
Bu filmlerin çoğu psikolojik gerilim hepsini izledim ama gözümden kaçtı mı acaba dedim gerçekten listede yok 1982 yapımı The Entity filmini de ben öneririm korku sever kardeşim.
midsommar(2019)

öngörülemeyen kurgusu çok germişti.
ALINTI küçükken annemle bi korku filmi izlemiştim.adını falan bilmiyorum ama trt yayınlamıştır o zamanlar başka kanal olmadığına göre.bi tane katil vardı kadınları öldüren.bi kadının gardrobundan çıkıp öldürüyodu kadın dolabın kapağını açtığında,başka bi kadınıda kadın yatağına oturup ayaklarını yere koyduğunda yatağın altından kadının ayağını tutup kesmişti eğer yanlış hatırlamıyosam.o sahne beni baya etkilemişki yatağın üzerine öle oturupta ayağımı koyamadım çoğu zaman.bayada küçüktüm aslında filmi izlediğimde bi tek bunlar kalmış aklımda.bilinçaltıma işlemiş demekki.bide ünlü "O" filmi var tabi.ondan sağlam korkmuştum.palyaçolarıda hiç bi zaman sevimli bulmadım zaten.korku filmi öğesi olmaya gayet uygun olduklarını düşünüyorum.aynı şekilde şu vantrilokların konuşturduğu ürkünç kuklalarda öle bence.
bu yatağın altından ayak kesme sahnesi hayvan mezarlığı filminde vardı. Ama sanırım o değil dediğiniz.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL