Belirsiz Gece Suare - 26. Hafta: The Guitar

neeğğ bir dk artı eksi olayı varsa bir daha düşüneyim :D
ben de şimdi bitirdim. çekimler falan fena değildi de filmi sevemedim. biraz kötü bir hikayesi vardı sanki, nasıl desem, böyle basit gibi. Beğenmediğim için çok bir şey demiyorum, daha güzel filmlere :)
öncelikle bu filmi çok uzun zaman önce izlediğimi belirteyim. o günlerdeki ruh halimden dolayı filmi çok beğenmiştim. bu film en sevdiğim türlerden olan tek mekan filmlerine çok iyi bir örnek bence. filmin baş karakteri aynı anda sevgilisinden ve sağlığından olduğunu öğreniyor ve kendini bir eve kapatıp hayatını sorumsuzca yaşamaya başlıyor. hesaba katmadığı şey yaşamın ona her an yapabileceği sürprizler. bana göre yaşamanın kendisi hakkında bu film. hangi durumlara düşersek düşelim bize sunulmuş hayatı hakkını vererek ve bağlanarak yaşamalıyız. yaşamın bize sunduğu, sunacağı sürprizleri göz ardı etmemeliyiz. elbette insanın hayatında çok kötü anları olabilir.. bu gibi durumlarda bizi ayakta tutacak şeylere yönelmeliyiz ( bu bir kitap olabilir, sinema olabilir, müzik aleti olabilir v.s. ). unutmamalıki yaşam insana her zaman kötü sürprizler yapmaz:) iyi olanı karşılamak içinde hazırlıklı olmalıyız her zaman.

filmin başrol oyuncusunu ve filmin atmosferini çok beğenmiştim, bunuda belirteyim. puanım: 8

gördüğüm kadarıyla filmi beğenmeyen arkadaşlarımız olmuş:) filmi beğenmeyen tüm arkadaşlar:) keybettirdiğim zaman için kusuruma bakmayın artık. uzun süreçte bu tip kazalar yaşanabiliyor maalesef. başka bir filmde telafi ederiz inşallah:)
Ben bu yapım ne anlattı ne mesaj kaygısı tasası falan anlamadım.konuda sıradan geldi..peh peh dedim.tek seyirlik keyfi. Melodyoldu..hayat bir son oldu dedim ama bu son nasıl olduysa bana başka kapılar açtı.giriş,gelişme ve sonuç bu kadar belirgin olmasıda eksiklikti benim için..irina mesajı aldım paylaştığın kare bile yeter zanımca:P..bende slave gibi artmı alayım :)))
2 eksim olmuş allah arttırsın:) bundan sonra daha çok ödevlerimi yapıp - yememeye çalışacağım:)
Slava`e katılıyorum ben de 3 gün önce izlediğimde şaşırdım biraz,suare filmi olacak hiç bir özelliği yok tabi ki bence.bana biraz klişe gelen bir film oldu lakin bazı sahneleri gayet estetik buldum zaten mekanı(yani evi) çok beğendim.ortalama bir film ama sıkılmadan izledim diyebilirim.önümüzdeki suare inşallah daha iyi seçenekler olur.iyi seyirler :)
listenin son durumunu güncelleyeceğim arkadaşlar,malum siteye giriş yapmadığım için biraz zaman alabilir.yukarıda bulunan liste,çift yönetmen,çift film suaresinindir.
1-okg=++

2-lowenbrau=--

3-vitall=-+

4-LemanPrettyyy=++

5-essam=--

6-slavesusar=++

7-sosyologgg=--

8-nadide koç=++

9-ilktaşıatanilkçiçeğiveren=++

10-Irinaaa=--

11-Metin=--

12-Ledger=-+

13-zeynep-es=++

14-denisedv=-+

15-selvinaz-82=--

16-salmakis_=--

17-human=--

18-danqa=--

19-crowfuu=-+

20-ayemvandurful=--

21-Mrwayne=--

22-özgürce81=--

23-varda80=--

24-Frostyoda=-+
suareye katılma niyetinde olan arkadaşlar,izlemdiğiniz her hafta için eksi alacağınızı,izlediğiniz haftalar için artı alacağınızı belirtmek istiyorum:)
izleyen izlediği an yorum yapacak :) genelde bir haftalık süremiz var, daha sonra yeni suareye geçiyoruz :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL