Belirsiz Gece Suare - 26. Hafta: The Guitar

Güzel bir etkinlikmiş aslında gayet beğendim.Fırsat buldukça katılacağımı düşünüyorum :)

Bir film için bir hafta süre mi var yani o hafta içinde herhangi bir gün izlenecek sonra kararlaştırılan gün birlikte yorumlar mı yapılacak yoksa izleyen izlediği anda mı yorum yapacak ?
bence suarelere dönüşümüz zayıf oldu,zaten çok fazla seçenek yoktu da seçilen film de beni pek açmadı.. açıkcası ben beğenmedim filmi,hepimizin zihin kıvrımlarını ara ara yoklayan bir fikirdir "yakında öleceğimi bilsem ne yaparım?" ve bu fikirden çok orjinal fikirler yapımlar çıkabilir ama bu o orjinallerden değil bence,çok sığ kalmış ve ütopik bir sonla bağlanmış... lütfen suarelere daha iyi filmler gelsin:P neyse artımı alayım gerisini tolere edebilirim zannımca:))
bu filmi ne ara izledim hatırlamıyorum ama ciks:P sahneler çaktı hafızamda..filmin ana çıkış noktası tam herşeyin bittiği yerde rüyalarınıza ve hayallerinize ne kadar sırtınızı dönebilirsiniz bunu sorun kendinize..bitiş nktası bazen çıkış noktası olabiliyor bu hayatta..hayatınız ellerinizin arasında alınmadan herşeye dokunması gibi.bazen açılan karanlık bir kapı beraberinde pek çok süprizle gelebiliyor işte bu süprizler yaşamınızda sonsuz değişimlere yelken açar..film yüklendiği misyonun altında ezilmekten kurtulamamış kendini,diyaloglar ve klasik bilinen döngü.vesselam filmi övdüm mü yoksa yerdim mi bende anlamadım..keyifli seyiler:)



http://www.youtube.com/watch?v=tsXMJlLareE..HER ZAMAN BİR SON BAŞKA BİR BAŞLANGIÇTIR UNUTMAYIN...
İsterim. Filmi indirmeye başladım, Gitarın kıvrımları kadar güzel bir film olur umarım :)
Tenekteplaz evet, buradaki zirveler gibi değil. Sadece izleyip, yorum yapıyoruz :) katılmak istersen seviniriz
Şöyle anladım; bir araya gelip aynı ortamda izlemiyorsunuz. herkes bireysel, istediği bir zaman diliminde izliyor ( o hafta içerisinde), daha sonra film hakkında yorumlar yapıyorsunuz.
İlk tespiti afişe bakarak ben yapayım, gitar vücudun kıvrımlarını tam örtmüyor..2 cm kadar taşma var. :D Gitarın kırmızı beyaz olması ayrı bir hoşluk ülkemiz için.

forum hayırlı olsun, okg.
NOT: 1. hafta demeye dilim varmadı. Öncelikle bu forum başlığının ne olduğunu açıklayayım, biz topluca başka bir siteden geldik. Orada fırsat buldukça toplu film izleme yapardık, burada da devam ettireceğiz bunu. Eğer dışarıdan katılmak isteyen arkadaşlar olursa çok mutlu oluruz. Her suarede herkes bir film söylüyor, sonra o filmler oylanıyor. Daha sonra en çok oyu alan filmi izleyip, birlikte yorumluyoruz. Olayın özeti budur. Aklında soru işareti olan, olayı bilmeyen arkadaşlar mesaj atabilirler. Bu haftanın filmi The Guitar.



Melody Wilder, aynı gün içinde hem çalıştığı şirketteki sıkıcı işinden atılır, hem de aynı derecede sıkıcı sevgilisi tarafından terk edilir. Üçüncü darbe ise, kelimenin gerçek anlamıyla öldürücü bir darbedir. Doktor (Janeane Garofalo) ona, ameliyat edilemeyen türden bir gırtlak kanseri olduğunu söylüyor. İki ay ömrü kalmış. Melody bunun üzerine düşünüp taşınıyor, ömür boyu biriktirdiği parayı çekip gününü gün etmeye karar veriyor. Büyük, çok güzel bir daire kiralıyor, bir sürü eşya alıyor, kredi kartlarını sonuna kadar kullanıyor.

Bununla da yetinmiyor. O güne kadar herkesten Küçük Kibritçi Kız muamelesi gördüğü için hayattan başka yönlerden de tat almaya çalışıyor. Kapısına gelen meslek erbabı ile, mobilyaları taşıyan Rosco (eşsiz İsaach de Bankole) ve pizzacı kız Cookie ile (Paz de la Huerta) ilişkiye giriyor. Dairesini mum ışığı ve egzotik çarşaflarla süslüyor. Böylece insanın vakti sınırlı olunca, para da önemini kaybedince, sınırsız imkanlara sahip olabileceğini birinci elden kanıtlıyor. Ama bütün bu imkanlar arasında Melody için en önemlisi, kırmızı gitarı. Kısa geri dönüşlerle gördüğümüz mutsuz çocukluğunda hep böyle bir elektro gitarın hayalini kurmuş. Redford The Guitarda sonunda kendi sesini bulan bir insanın hikayesini anlatıyor.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL