En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Bazı şeylerin aslını çok sonra anladığımda kendimden nefret ediyorum.

Yapıcam-yapıyorum-az sonra dediğim şeyleri geç yaptığım için kendimden nefret ediyorum.

Sabırsızca bağırıp çağıran insanlardan nefret ediyorum.

Ama en çok bilmeden ukalalık yapan insanlardan nefret ediyorum!
Konserve lahana dolmasından nefret ediyorum. İğrenç. İçi pirinçle doldurulmuş kurtlara benziyorlar.Iyyy...

Bir de, Komodo Ejderlerinden nefret ediyorum. İğrenç hayvanlar. Nesilleri tükense de kurtulsam. Iyyy...

Bir de, 22 kuruşluk kahveyi, 7 liraya uçakta kakalayan kakalak zihniyetli Sun Ekspres'ten nefret ediyorum. O kahveyi alan salaklardan daha çok nefret ediyorum. O kahveyi sırıta sırıta satan servis görevlisinden ise her şeyden nefret etmediğim kadar ediyorum. Iyyy..
abuk sabuk filmlere türkçe altyazı yazılırken fort apache the bronx ve colors gibi kült filmlere türkçe altyazı yazılmamasından nefret ediyorum nefret
İşten ve okuldan yorgun argın çıktıktan sonra yaşadıklarımı anlatıcak kadar yakın hissettiğim tek insanı kaybetmiş olmaktan nefret ediyorum.

Bir daha bu dünyada göremeyeceğim halde her gün onu düşünmekten nefret ediyorum.

Bunun oluşturduğu yalnızlıktan nefret ediyorum.

İnsanların peşinde dolanan akbabalardan,yalakalardan nefret ediyorum.

Kendimden nefret ediyorum...
forumlarda sebebsiz yere istediğini banlayan buraları ben yarattım edalarındaki kısaca mod ve admin diye tabir ettiğimiz insan yavrucuklarına acayip sinir oluyorum.. yazdıklarımın içinde herhangi bir argo kelime bulunmamasına karşın silinmesine gıcık oluyorum.. anlaıyorsun değil mi?!
alcoholica

son yazdıklarınla hislerime tercüman olmuşsun. ama çok nefret ettiğimi söyleyemem. çok az hak veriyorum o insanlara.
Seni mutlu edip kaçan şeylerden,

Varlıklarına alıştırıp yokluklarıyla acı çektiren kimselerden,

Ergen hislerinden,

30 yaşında ergen olmaktan,

Ona buna, "ergen bunlar" diye sataşan İnci kaçkınlarından,

Ergensem sana ne, lan, ergenim belki, sana ne ????? diyememekten,

Hislerle dalga geçen insanlardan,

Alıştığı klişelerin dışına çıkılınca, şok geçirenlerden.

Ama en çok da SENden

...............................
Ha bir de bir insana değer vereceği zaman onun toplumdaki diğer kişiler tarafından sevilip sevilmemesine, statüsüne, işine, parasına, en önemlisi de o kişiyle ne kadar eğlenip eğlenemeyeceğine bakarak vereceği değeri belirlemesinden iğ-re-niyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL