En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Yiğit Bulut denen adamdan nefret ediyorum. Nereyi açsam Yiğit Bulut. Ulan,necisin sen be adam ? Ekonomi profumu, hukuk alimi mi , astrolog mu, kimyager mi, ufolog mu, antropolog mu, maden mühendisi mi ????????

Hocası Fatih Altaylı gibi onun da inanılmaz esnek bir omurgası var. Siyasi arenada öyle bir kıvırıyor ki, herkesin nabzına göre bir şerbeti var. Fatih Altaylı'nın en azından bir kırılma noktası vardı. Adam, Adnan Hoca falan dedin mi; gözü hiç bişiler görmezdi. Yiğit Bulut Beyin ise öyle bir patlama anı falan da yok. 180 dereceyi 6 ay gibi kısa bir zamanda döndü bana mısın demiyor. Korkum bir 180 derece daha dönmesi.

Bu ne midedir ? Ey dost sorarım.
burce2un o güzel yayınlarını dinleyememekten nefret ediyorum :(
facebooktan, facebook u olmayanlara "aa sen nerde yaşıyosun" diyenlerden, kolay sinirlenmekten, insanların begenilerine saygı duymayan organizmalardan; bu genelde şu şekilde gelişiyor, "xxx grubunun nesini seviyosun, çok kötü, xxx muzigini neden dinliyorsun bögürtü, xxx filmini neden seviyorsun, anlamsız" gibi gibi.., ( bide bu asalaklar kendi zevklerini empoze etmeye çalışır) soguk ve zırvalayarak konuşan insanların kendini karizmatik zannetmesinden (emin olun ki degilsiniz), bazı şeylerin özel kalabilecegini kabul etmek istemeyenlerden, konuşmak yerine eveleyip kaçanlardan, okula full makyaj+eşofman giyerek gelen kızlardan ( evet çok ironik), agız ishali olmuş gibi konuşan her iki cinsten, erken uyumaktan, yanlış insanları hayatıma alma korkumdan, msnde arkadaş güncellemelerinden, ve bunu o kim bu kim diye soranlar yüzünden kapat isteyip, kapatamamdan, ps. I love you filminden ve o film içinısrarla güzel diye muhabbet açmaya çalışanlardan, zaman zaman dusuncelerimden, mikael akerfeldt ten, çünkü hiçbir zaman onun kadar mükemmel birini sevemeyecegim. çevremde yakın olmak zorunda bırakıldıgım bazi insanlardan nefret ediyorum.. çok. çok. =)
ter kokanlar, günümüz gençliği, facebook manyakları, internete fazla takılanlar, hayatın tadını çıkarmayanlar, bilim muhabbeti yapanlar, sigara kokanlar, kokoreç yemiyenler, düşük bel eşofman giyen erkekler, giyinmeyi bilmeyenler, diziden başka bir hayatı olmayanlar, woody allen sevmeyenler, evde takılmaktan başka bir şey bilmeyenler, rock müzikten nefret edenler, markalı tshirt giyip gözümüze sokanlar, erken evlenip çocuk yapanlar, izmir'i kötüleyenler, suratsız insanlar.......
İnternette, selam verip, muhabbet açıp, basan gidenlerden cidden nefret ediyorum artık. "S.A.hacı n'aber ? " diye geliyor; "iyidir hacı ya,ne olsun, senden na'ber ? " diye cevap veriyorsun. Karşındaki, "dıtttı dıtttı dıttıt...." ne oluyoz hacı ?

Niye geldin niye gittin ?

Günlük hayatta birine yapın bunu, ne büyük edepsizliktir. Bir değil iki değil hacı, yeter artık. Bu nasıl iştir, hacılık müessesinin içine ettin. Ayıp.
hangi ruh halinde olursam olayım farkında olmadan dudaklarımın içini kemirmekten nefret ediyorum arkadaş. çentik çüntük oldu çürüdü resmen. bak halaa!
En önemli zamanlarda bozularak sinirlerimi bozan bilgisayarımdan nefret ediyorum. Nasıl da biliyor o zamanları, içine doğuyor sanki. Bir havalar, bir Hal9000 özentiliği... Ama benim de elime tornavida alıp intikam alacağım günler gelir elbet!
mundi memiçkomi dediğimde anlamayanlardan nefret ediyorum :P
teknolojiden nefret ediyorum.. "hayatımızı kolaylaştırmak için" maskesiyle aslında zorlaştırmak için var olduğuna can-ı gönülden inanıyorum..

zamanında başka bir yerlerde de şöyle içimi dökmüşüm, paylaşayım nefretimi =) :

"misal:eskiden olaylar basitti: bir yere bir şey mi göndereceksin, mecbur gideceksin bilmemne şubesine, göndereceksin arkadaş..şimdi işler çoook kolaylaştı!! havale mi yapacaksın, hemen cep telefonuna bişiler yüklüyorsun, hoop bedavaya havale yapıyorsun iki dakikada. karşı taraf da sana kargoyu gönderince, hemen kargo takip numarası gönderiyor ki paketim neredeymiş diye adım adım kontrol edebiliyorsun..

şimdi ben burada koccaman bir hareket çekiyorum arkadaşlar, ama yanlış anlamayın size değil..

bir kere güvenlik bilmemnesi sebebiyle 596895 tane ayrı şifreyi sırayla soran internet bankacılığından nefret ediyorum.. cep telefonum uyumlu modeller arasında görünüyor olmasına rağmen yüklenmeyen cep anahtar zımpırtısından fenalık geldi içime.. bu olay yokken ne güzel havale yapıyorduk yahu pc başından!! havale ücreti de alınmıyordu, şimdi bırak ücreti, bu şeyi yüklemeden yeni havale hesabı bile ekleyemiyorsun!! ama olmuyor, yüklenmiyor.. bütün wap ayarlarını yeni baştan gözden geçirdim, olmuyor, olmuyor.. yani illa yıl 1990 gibi banka şubesine gidip, bir güzel de havale parası ödeyip göndereceğiz parayı..

peki çile burada bitti mi? bitmedi.. sevgili çok çağdaş yurtiçi kargonun kargo takip sayfası nedense sürekli "lütfen 10 saniye sonra deneyiniz!!!" diyor.. üstelik öğleden beri.. peki müşteri hizmetleri güzelliği? tabii ki cevap vermiyor.. tam 5 dakika boyunca "lütfen bekleyiniz, birazdan müşteri temsilcisine aktarılacaksınız" lafını dinledim ve sabrımın gerçekten sınırının çok yükseklerde olduğuna karar verdim.. çekilecek çile değildi yeminle..

yok arkadaş yok.. her işinizi kolaylaştırıyoruz diyorlar ama yalan.. mis gibi giderim şubeye yarın sabah.. gözüm atm bile görmek istemiyor.."
murat belge ve baskın orandan nefret ediyorum, değil yumurta atmak onları yumurta gibi çırpmak istiyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL