En Çok Nefret Ettiğiniz Şeyler

Mevzunun dibini gösterip, bir anda "on gün önce", "beş gün önce", "23 saat önce" falan diyen filmlerden acayip tiksiniyorum. Akıllı olun leann, böyle film yapmayın. Çakallar.

Bir de, bebesinin resmini facebook'a koyup arkadaş olarak ekleyen insanlara karşı antipatim var. Bunu abartıp, bebeği adına oylamalara katılan, beğen tuşuna basan, teletabi, kaylu, dinazor corç ve bilumum peluşumsu uyuz yaratıkların hayranı yapan anne ve babalara ise buradan seslenmeyi insanlık onuru adına bir borç bilirim :

"Akulllu olun leannnnn, böyle yapmayın leannn"

Saygılar.
Şehir içi Öğrenci ulaşım ücretini tam 2 katına çıkaran büyükşehir belediyemizzden ve bu saçma durumdan nefret ediyorum.
Bende bütün pis Deniz'lere işemek istiyorum...

Deniz hoca senden nefret etmek üzereyim..
Sülfrük Asitten, molarlardan, bi de Deniz denen o adamdan, bi de kapı kapı gezen korsan cd satıcılardan, bi de annesi sosyolog olan ama kendi piskopat çıkanlardan, kedi yavrusu gibi adını değiştirip benim aşkıma sulananlardan, o pis Deniz'lere işemek istiyorum, kaka,çiş,b.k,püsür,s.çmık aaaaaaa

Alla Alla....

Saygılar.
Sülfürik asit çözeltisinden ve onun 18.4 Molar olmasından nefret ediyorum...
Kendi hayatına bakmadan, başkasının özel hayatı hakkında konuşanlardan. Eh zaten kim olduğunu biliyorsunuz, söylememe gerek yok.
Her hayvanı severim bi fareleri sevemedim gitti. Uzak durun benden pis sıçanlar.
Ölen insanın arkasından yerli yersiz konuşan yaratıklardan, insanlıklarından olmuşlar sanki.
Ben de yalanlardan, özellikle de gerçeklerime çarpan yalanlardan :)
Gerçeklerden nefret ediyorum....
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL