Otobüslere arka kapıdan binmek istemiyorum..çünkü akbili göndersem geri gelmicek, göndermesem kul hakkı yemiş olcam..bn böyle ikilemin!
*Otobüslerde-trenlerde karşı karşıya oturduğumuz insanlarla göz göze gelmekten nefret ediyorum.. [bu olay Hanekenin Bilinmeyen Kodunda gösterilmiştir]
*Otobüslerdeki ayak-ter-ucuz parfüm kokuları..otobüste içinde ilerlerken kadına önümü mü yoksa arkamı mı göstericem [ahlak sorusu]..yaşlıysa arkamı, gençse önümü..şaka şaka:)
*yaşıllara ve kadınlara yer verdiğimden dolayı otobüsteki yolculukları hep ayakta geçirmemden nefret ediyorum..
*sabahın 4ünde- 5inde vızırdayan sivri sineğin uykumun a.qoymasından nefret ediyorum..
*bir dilenci gördüğümde ona yardım etmek isteyip de cebimde fazla param olmadığı için yardım edemediğim için kendimden nefret ediyorum..
* kendimi yerin dibine sokup sokup çıkarıp, sonrasında normal hayata dönmekten ve tekrar kısır döngüler etrafından yaşamaktan nefret ediyorum..
*Kapitalizm karşısında sürekli galip gelememekten, sürekli tüketmenin verdiği suçluluk duygusundan nefret ediyorum..
*Birisini kırmaktan nefret ediyorum,kişiyi kırma sonucunda zihnimde oluşan binbirtürlü sorulardan ve suçluluk duygusundan nefret ediyorum..
*Başkalarının yanında-gözü önünde yemek yiyen ve bunu yaparken hiçbirşeyi sikelemez havasındaki burjuvaziden nefret ediyorum..
*sevgilisini kıskandıran kadınlardan nefret ediyorum..
*Çaresiz kalmaktan nefret ediyorum..
*Dizilerle uyutulan toplumun gerçek hakkında konuşmasından nefret ediyorum..
*gişe amaçlı film yapanlardan ve bu filmlere giden herkesden nefret ediyorum..
*insanlarla alay edilmesinden nefret ediyorum..
*kavgayı hüner sananlardan, çok film izlemeyi hastalık olarak görenlerden, çok konuşanın popüler olmasından, vicdanı olmayan insanların kazanmasından,gururlu ve onurlu yaşayanların maymuna döndürülmesinden duyduğum nefret, nefretlerin en büyüğü...
Bir kere daha, "tek suçum karşımdakine fazla güvenmek" veya "karşımdakine fazla değer verdiğim için oldu bunlar" diyen bi hatun kişi görürsem, çok kötü şeyler diycem :)) Çok pis laflar hazırladım hacı, bana bunlarla gelmeyin.
Hepinizin tek suçu bu mu leannn ? Biriniz de, başka şeyler uydursun. Tek suçum, fazla dik kafalı olmam desin mesela ? Yada, tek suçum, tek suçum olduğunu sanmaktı desin mesela ? Yada, tek suçum, hödük olduğu 2345 mt öteden belli olan bir hıyar için, onca insanın kalbini kırmamdı desin mesela ? Ama yok,senin tek suçun; karşındakine fazla güvenmek.
*Okullarda Hocaların, sorulan soruları tak diye cevaplayan öğrencileri yüceltip, diğerlerini yerin dibisne sokmasından nefret ediyorum..
*"Bu soruyu kim yanıtlayacak" dendiğinde gurur saçmalığı yüzünden cevap vermek istemeyişimden nefret ediyorum..
*Bu saçma sistem ve insanlar arasında olmaktan nefret ediyorum..
*Topluma ve kurallara göre haraket eden kölelerden nefret ediyorum..
*Kız arkadaş-Dost ikilemi arasında kalmaktan nefret ediyorum..
*Kalabalıklardan nefret ediyorum..
*Hocaların sürekli ne yapmamız gerektiğini söylemesinden, kendimi koyun gibi hissetmekten nefret ediyorum..
*Herkesin yaptığını yapmadığım için f"arklı-Özel,İstisnai" olarak gösterilmekten nefret ediyorum..
*İnsanların kendisini özel olarak görmesinden nefret ediyorum..
*Polyanacı kimselerden nefret ediyorum..
*Monoton Hayattan Nefret ediyorum..
*Başkalarına bağlı olmaktan, hayattan kaçamamaktan, çekip gidememekten, kafama bir kuruş sıkacak silahı bulamamaktan nefret ediyorum..
*"Nasılsın, iyi misin?- iyiyim, ya sen nasılsın?" şeklinde klişe-yapay ve gereksiz diyaloglardan nefret ediyorum..
*Orta sınıf ailenin üyesi olmaktan nefret ediyorum..[Keşke alt sınıftan olsaydım o zman bi amacım olurdu ve daha güçlü olurdum]
*Üst sınıftaki herkesten,polislerden, devlet memurlarından, devlete çalışan tüm kölelerden nefret ediyorum..
*orta sınfın hayatı izlemesinden ve sürekli tüketmesinden nefret ediyorum..
*1990 yılında doğduğum için kendimden nefret ediyorum..
*Dvdcilerin alayından nefret ediyorum..
*film alırken "acaba bozuk çıkacak mı"? paranoyasına girmekten nefret ediyorum..
*sistem içinde at gibi koşturulduktan snra nihilizme selam çakmaktan nefret ediyorum..
*Kanı 5 para etmez adamların bu dünyada on numara hayat yaşamasından herhangi bir nefret duymuyorum..Çünkü bu dünya zenginlerin, diğer dünya fakirlerin..
*Alçakgönüllülük numarası yapan herkesten nefret ediyorum..
*topluma şirin görünmek için binbir kılıığa giren, yalaka insanlardan nefret ediyorum..
*Adalet kavramının ütopik olmasından nefret ediyorum..
*Nefretin acıya dönüşmesinden nefret ediyorum..
Neden, Amerikan gençlik filmlerindeki,esasen son derece güzel olan kadınlar; inek,istenmeyen,ezik tiplemelerin canlandırılmasında kullanılmaktalar. Ve neden, bu hatunların gizli aşkları yakışıklı oğlanların içinden çıkar ?
Gerçek bir aşk hikayesi yok mudur ? Tipsiz oğlanla tipsiz kız, niye asla bir araya gelmezler ? Aşık olanlar, hep güzel insanlar mıdır ? Çirkin insanlar aşık olmaz mı ?
Süper kahraman dizilerindeki, güçlerinden nefret eden karakterlerden nefret ediyorum. Adam,eliyle koluyla,gökdelenleri deviriyor; kanatları falan var. Ama ; olmaz diyor adam, ben istemiyorum diyor; normal olmak istiyorum falan diye triplere giriyor. Gerçekten ayıp bi şey. Bu süper kahramanlar, süper kahraman ahlakını özümseyememiş, gerekli terbiyeyi alamamış kimselerdir ve bizi- kesinlikle- temsil etmezler.
Buradan, ömürcek adamı saygıyla, son bir kez anıyorum.
"saygısız" ve "hoşgörüsüz" olarak nitelendirdiği bir zümreye beter derecede bir saygısızlık ve hoşgörüsüzlük ile yaklaşıp, bir de bu saygısızlığını daha aşağılık bir biçimde, hakaretlerle, ulu orta ifşa eden insancıklardan nefret ediyorum.. kusura bakmayın, ama gerçekten ediyorum..