en çok sevdiğiniz şeyler

Kitap okumak,müzik dinlemek,boş zamanlarımda boşluğa bakmak ve bazı yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemek.

Bir de, sanal alemde, tanımadığı insanlara laf sokup ayar vermeye çalışan, o çoşkuyla yaşayan, ergen ruhlu; sergen tabiatlı karakterlerden inanılmaz keyif alıyorum. Süpersiniz,yaşayın, var olun. Hayat sizle güzel. Dostlarım benim.
soğukta bile sohbetine doyamadığım dostlarım
Tarihin içinde gezinmek..
film izlemek, yürümek, basketbol maçı izlemek, kitap, gezmek, yemek yemek ve yapmak, yeşil çay, browni, makarna, kaos cafe, bornova, izmir, konuşmak, film araştırmak, yazmak, müziiik, eskiler, oldies, jazz, konserler, canlı müzik, sinema, forum, kazandibi,seyahat, datça, yüzmek, ...
arkadaşlarla gezmek,ağaçlara dalmak, kız muhabbeti yapmak,bolca küfr etmek,ardıdan bir sigara içip rahatlamak..
basket maçı yapmak
scarfaceyi pardon Tony Montanayı izlemek..
bana kazık atan herkesten intikam almak
yolda tek başına yürümek
Haneke filmlerini zorla izlettirmek
Namaz kılmak ve ardından huzura kavuşmak..
ukala insanları allaşağı etmek
Tabiatın Vazgeçilmezi Suyu içmek
Yazın köyde arkadaşlarla kafaları çekmek ardından tarlada sızmak..
yine yazın köyden kasabaya gitmek için otostop yaparken durmayan arabaları taşlamak ve adama ana avrat sövmek..
Anarşi
Özgürlük
Bağımsızlık
Yalnızlık [Her zaman değil tabi]
California Dreaming şarkısını tekrar tekrar dinlemek
köydeken kız arkadaşlara erotik içerikli film izlettirmek ve onların o andaki ruh halini görmek:) [bayılıyolar,ekranın içine gircekler a.q]
Geceleyin kendi kendime konuşmak
çok pinti ve zengin birinin parasını alıp ona ders vermek:G [Nası bir dersse]
zenginleri korkutmak! [Sanırım bu sadizme giriyo]
köyde geceleyin macera olsun diye tek başıma kasabayı inmek.. [tek ışık yok vallahi.her 200 mtrede bir köpek,artı domuzlar,ama önemli değil..korkaklık tutsak eder cesaret özgür kılar..köye dönüşte yola uzanmak ve yıldızları izlemek,güzel düşler kurmak,düşünmek)
Sevgilimin beni her sinirlendirdiğinde ona Arap Bacı sesiyle işkence yapmayı çok seviyorum.
Trabzon hurmasını feci seviyordum. Bi de onu kurutuyolarmış. Geçen kusana kadar yedim. Artık midem bulanıyor. Ööö.
Kahve ve Cappuccino! sevmekten de öte bayılıyorum.
mundi memiçkomi dediğimde anlayanları çok seviyorum :D; hatta buna karşılık gelecek cevapları olanları daha çok :D

NOSİ ŞUKA VAREN, NİTAXEN VA NİÇEN...
rengarenk çoraplar

..ve maximini etek giyen kızlar :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL