en çok sevdiğiniz şeyler

sandalyede oturmayı
Uykunun kokusu dahil her şeyi, rüyası, osuruğu..
Kadıköyde yürümek akmarda dolanmak dükkanların içine girip kitaplara bakmak bankta oturup sosisli sandviç yemek
Uzaylıları seviyorum. O kocaman kocaman gözlerini,şehla şehla bakışlarını, o minicik ellerini, hanimiş parmaklarını, balon kafalarını, tontiş tontiş göbeciklerini.......

Ay canım benim yaaaaa

Nının ının ını nınııı

Eski Sümerce küfrettim.

Anlamadın deeemiii.
sabah yataktan kalkmamak... telefonun alarmını 10 dk. ertelemek ve uyumak.
ingiliz aksanı..
sosyapatlığımı seviyorum, her dışarı çıktığımda kimseye zarar vermeden eve dönene kadar çoğu insanı kafamda çok farklı şekillerde öldürüp rahatlamayı işte bunu seviyorum.
sabahın ilk sigara ve kahvesinden sonraki CS'de öldürdüğüm binlerce terorist. Bob Marley'in bitli saçları,Anadolu tütünüme eşlik edenŞarap veBlack Books.
sabahın köründe uyanıp kitabına gömülmek, sakin sahil kasabasında bisiklete binmek, karmaşık resimler boyamak, piknik yapmak, rüzgarda etek uçuşturmak, sarhoş olup aralıksız ve nedensiz gülmek,deli gibi yüzdükten sonrakio tatlı açlık halindeyken bişeyler yemek, 6 yaşından küçük çocuklarla oynamak, paten kaymak, ayın sulugöz zamanlarında sarsıcı dramlar izlemek, şairin bahsettiği türden mutlu kahvaltılar etmek, gondola binmek, ağaca tırmanmak, köpeklerle boğuşmak, kucağında kedi uyutmak, babaannenin dizine yatmak, sevgiliyi çok özledikten sonra kavuşmak, külahta dondurma yemek, aynı şarkıyı 500 kere dinlemek...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL