en çok sevdiğiniz şeyler

Ben de ona var olduğunu hissetmek diyorum. En sevdiğim şeylere daha önce yazmadığım için utanıyorum kendimden.
Her zaman farklı şeyleri denemeyi. Yemek konusunda, içki, sigara, sos, müzik, insan, sevgili. Uzun süre aynı şeyden sıkılıyorum. Yeniliklere açık olmayan insanlara da çok şaşırıyorum.

Bu düşüncemin tam zıt olduğu bir alan ise Galatasaray formaları. Rengarenk olduk lan, panayır gibi olduk. Keşke hep Sarı - Kırmızı parçalı giyseydik. Bu da hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi olan endüstriyel futbola, ordan da kapitalizme çıkıyor zaten.

Kafka'nın da hatırlatmasıyla: Sevişmek tabii ki yahuuu
Yaz sohbetleri tabi ki bir bira ve dostlarla beraber.
B film bira cips
huzurlu uyku, kaliteli ve nezih bir kadeh şarap, kesinlikle klasik jazz, sabahtan akşama kadar aralıksız film izlemek, kulağımda son ses r&b deniz kenarında saatlerce yürümek, sabahın köründe uyanıp mız mız şekilde yatakta kitap okumak, yüzümü yıkadıktan sonra asla kurulamamak vs vs vs :)
MSN, Skype, Googlechat ve AİM gibi programlar içerisinden bugüne kadar yapmış olduğum yazışmaları, görüntüleri çıkarabilecek bir yol bulduğuma seviniyorum. Sevdiğim şey şu bilgiyi genişletmek.
uçurtmalar, balonlar, ağaçlar, su, sandal, kar, rüzgar...
Yemek olarak; barbunya,dondurma,pizza,hamburger,patlıcan salatası,domates çorbası,profiterol,puding

tiyatro,müzik,sinema,langırt,psikoloji,tarih,trambolin
sıkıştığında tuvalete gitmek. o an mutluluktan ölebilirim :D
közde pişirdiğim türk kahwesi - inci sözlük - zaytung - közde közlediğim patlıcanlar - balkonda nargile keyfi yapmak - kaliteli bir filmi led tv de son ses izlemek...

adam tespit yapmış beyler
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL