en çok sevdiğiniz şeyler

Ankara denen şehri seviyorum.

Hayatımın iki yılını yemiş de olsa

O iki yılda bana kabir azabı yaşatmış da olsa

Acıyı ezberim de yapmış olsa

Yine de seviyorumuşum ben Ankara'yı.

Uzun bir süredir kapısını çalmadığım bu şehre yaptığım iki günlük ziyaret bende tarifsiz bir mutluluk yarattı. Etlik'ten Cebeci'ye doğru çektiğim ızdırap bile artık güzel bir anı olmuş,meğer. İnsanın işkencecisiyle yaşadığı aşk çok tatlı olsa gerek.
Kavganın doğasını çok seviyorum ben.

Ben haklıyım,o haksız ruhiyetini, hep haklıymış gibi düşünmeyi, asla yanılmayacak,asla hata yapmayacak bir tanrıymış gibi hissetmeyi, o an yaşanan körlüğü çok seviyorum. Aklın ve billur düşüncelerin aniden kaybolduklarını görmeyi çok seviyorum. Titreyen parmakları, acıyla kenetlenen dişleri, diken diken olan tüylerin dokusunu asla unutamam. Salyalarımın arasında kaybolan kanın tuzlu tadından asla vazgeçemem. Ben böyle hissediyorken, şeytandan daha azını beklemeye hakkım var mı ? Ölüm ancak bunların kaybı anlamına geldiği için üzücü bir olasılık olabilir.

Parçalanmak ve yitmek, büyük bir arzu haline gelebilir.Unutulmayı seviyorum, kaybolmayı ve anımsanmamayı, yitip gitmek duygusu ne büyük bir tutkudur.

Saygılar.

Saygılar.
Ohannesburger hamburgeri ve körili tavuklu makarna.
kahve,sigara..
Azis!Severim ben O'nu :)
Şarkılar yazmak..
Daha yirmi gün önce, bilmem kaçıncı dalga sonucu içeri alınanlar hakkında, "belki suçsuzdurlar, yargılanana kadar herkes masumdur vb... diye yorum yazan kişilere, "sus lan,pis darbeci" şeklinde cevapları reva gören şahısların üç gündür attıkları taklaları görmek çok hoşuma gidiyor.

Ne oldu da birden o savcı komplocu oldu hacı ? Sana dokunan komplocu, başkasına dokunan demokrasi kırbacı mı oluyor ?

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığının entellektüel kimlikle eşgüdümlü olmadığı gerçeği bir kere daha onandı.

Birileri içeri yakapaça götürülürken, hiç bir şüphe, beis, kötü olasılık görmeyen bazı şahıslar,birden korkunç komploları dillendirmeye başladılar. Ne oluyoruz hacı ?

Saygılar.
karlı ankara.. bembeyaz o mis gibi :): ) :)))
of deme puf de
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL