en çok sevdiğiniz şeyler

ahududu reçeli

kruvasan :)
Bim de pringles çakması party diye bi cips var.o cipsin acı biberlisinin müptelası oldum resmen.gördüm mü muhakkak alıyorum.ağzımı yakmasına rağmen arka arkaya yiyorum.yanında da bi bardak kolayla birlikte yemeyi çok seviyorum.şuan masada boş kutusu önümde duruyo.yeni bi tane alınca atıcam kutuyu.içi boş ama gözüm doysun en azından şimdilik :(
kayısı kıvamında haşlanmış yumurtayı çok seviyorum. Günde iki adet yiyorum. Her gün. Tuzlamadan hem de. Çok güzel.
ctesi günü sabahın köründe iş gelen birisi olarak tabi ki;

uyumak

uyumak

uyumaaaaaaaaaakkkkkk :(

ben eve gitmek istiyorum yaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Çay içmek.

Film izlemek.

Kaşınmak.

kedi sevmek.
kestane şekeri :)
uçuzuğaşi berepe vorent.. işte ben bunu seviyorummmmmmmm :) :)
Sitenin "Bir Mevzu Çıkar" bölümündeki eski yazıları okumayı seviyorum.

Ama özellikle bu bölümde birşeyler yazmış ama nedense sonra kayıplara karışmış arkadaşlar hakkında "Acaba şimdi nerdedirler" türü enterasan şeyler düşünmeyi daha çok seviyorum.

Mesela, "karlar kraliçesi" nickli arkadaş en son bu kısımda "nerde o eski domatesler" demiş ve gitmiş. Acaba bu arkadaş şimdi Antalya'da organik domates yetiştiriyor olabilir mi? Bir zamanlar Bergman, Tarkovski derken şimdi Mehdi Eker mi diyordur. Şimdi böyle yazınca aklıma geldi. Şöyle bi şey olsa yarın öbür gün mesaj kutumda 1 Adet mesajınız var ibaresi belirse, tıklasam ve o da nesi! "karlar kraliçesi" bana mesaj atmış. Açsam ve karşıma şunun gibi bi şey çıksa...

"Selam lahanaman. Ne yazıkki 10 ay önce elim bir trafik kazası geçirdim ve hayatımı kaybettim:( Hakkımda ileri geri konuşman senin açından iyi sonuçlar doğuramayabilir:S Umarım yakında görüşmeyiz:O Herkese selam söyle:)

Bırrr!!! Böyle yazınca "Bir Hasan Karacadağ Korkusu" gibi oldu. Sanırım Kafka okumaya ara vermeliyim. Tabi bunlar hep fantastik kurgular gerçeklikle alakası yok...

Kafka okumak demişmiydim bu arada...
Birçok dostumuzun, profillerinde paylaşmış oldukları yazıların,aslında en doğal anlarından koptuklarına inanıyorum. Zira,birçoğumuz pek de düşünmeden yazıyor olmalıyız. Bundan dolayı da,kalabalıkta söylemekten çekindiklerimiz,genelde ilk aklımıza gelenler oluyor.

Tespit yaptım,balkabağıyım.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL